Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Σταθερό το τιμολόγιο ύδρευσης και τα δημοτικά τέλη του δήμου Τοπείρου

Σταθερό το τιμολόγιο ύδρευσης και τα δημοτικά τέλη του δήμου Τοπείρου

0

Ιδιαίτερη μέριμνα για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες,ειδικές κατηγορίες πολυτέκνων-τριτέκνων και ΑΜΕΑ

Ο Δήμος Τοπείρου με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισε να μην αυξηθούν και να παραμείνουν ως έχουν τα δημοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού καθώς και του τιμολογίου ύδρευσης για τους δημότες που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, ενώ ειδικές εκπτώσεις προβλέπονται για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και πολύτεκνες οικογένειες.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Τοπείρου για:

1)Για την τιμολόγηση του πόσιμου ύδατος στα κτήματα-οικόπεδα: Διατήρηση της τιμής παρεχόμενου ποσίμου ύδατος σε 0,50 λεπτά/κυβικό μέτρο  για καταναλώσεις από 1 κυβικό έως και 200 κυβικά. Πέραν των 200 κυβικών η τιμή παραμένει αμετάβλητη δηλαδή 0,80 λεπτά/κυβικό.

2)Για την τιμολόγηση του πόσιμου ύδατος στις σταυλικές εγκαταστάσεις: Διατήρηση της τιμής παρεχόμενου ποσίμου ύδατος σε 0,30  λεπτά/κυβικό μέτρο  για καταναλώσεις από 1 κυβικό έως και 800 κυβικά . Πέραν των 800 κυβικών η τιμή παραμένει αμετάβλητη δηλαδή 0,50 λεπτά/κυβικό.

3)Για την τιμολόγηση του πόσιμου ύδατος στις βιομηχανικές-βιοτεχνικές  εγκαταστάσεις: Διατήρηση της τιμής παρεχόμενου ποσίμου ύδατος σε 0,80  λεπτά/κυβικό μέτρο.

4)Για την τιμολόγηση του πόσιμου ύδατος στις οικίες: Για τις οικίες δεν αναπροσαρμόζεται το τέλος ύδρευσης και παραμένει. Το Πάγιο Τέλος παραμένει σταθερό στα 15 ευρώ συν ΦΠΑ 24% για όλες τις ανωτέρω τιμολογήσεις.

Όσον  αφορά τα τέλη ύδρευσης για τα άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) , ισχύουν οι τιμές που ορίστηκαν με βάση την υπ΄αριθμό 153/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Σπ. Καρανικόλας: Δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρή ψήφο γιατί στις Ευρωεκλογές θα κριθεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας

Το πολιτικό του πρόγραμμα παρουσίασε από την Ξάνθη ο υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ, Σπύρος Κα…