Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Άμεσα έρχονται νέα μέτρα εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον

Άμεσα έρχονται νέα μέτρα εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον

0

Συνεδρίασε την Πέμπτη η Επιτροπή των εμπειρογνωμόνων. Δεδομένη η εφαρμογή νέων περιορισμών μετά τις γιορτές, αλλά ίσως και νωρίτερα

Την επιβολή νέων περιοριστικών μέτρων μετά τις γιορτές για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον που εξαπλώνεται, επιβεβαίωσε την Πέμπτη από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Την ίδια στιγμή συνεδρίαζε η επιτροπή των ειδικών, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει και προτάσεις για εφαρμογή μέτρων ακόμη και πριν ολοκληρωθεί η εορταστική περίοδος, όπως η άμεση αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους και υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού.

Η Επιτροπή θα εισηγηθεί τα περιοριστικά μέτρα και η κυβέρνηση θα πάρει τις τελικές της αποφάσεις για να μπορέσουμε να ελέγξουμε την πανδημία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του στην Ολομέλεια, με «ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας και την προστασία της δημόσιας υγείας και άλλες επείγουσες διατάξεις». Σήμερα αναμένονται οι τελικές ανακοινώσεις από τον υπουργό Υγείας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …