Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πλεύρης: «Καμία αλλαγή τώρα στα μέτρα για τα γήπεδα

Πλεύρης: «Καμία αλλαγή τώρα στα μέτρα για τα γήπεδα

0

 Θα το εξετάσουμε μετά τις 16/1»

Αμετακίνητος στην απόφαση του να μην προχωρήσει σε καμία αλλαγή των μέτρων που έχουν ληφθεί σχετικά με την ποσοστιαία-αριθμητική παρουσία του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων, παρέμεινε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης με την αντιπροσωπεία της Σούπερ Λιγκ.

Παράλληλα όμως, επανέλαβε την δέσμευσή του ότι θα επανεξετάσει την αύξηση της πληρότητας των γηπέδων μετά τις 16 Ιανουαρίου εφόσον το επιτρέπει η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας.

Από  πλευράς της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, το παρόν στη συνάντηση έδωσαν ο τον πρόεδρος της Γιώργος Μποροβήλος, οι αντιπρόεδροι των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Ατρομήτου Γιώργος Κοσμάς, Κώστας Καραπαπάς και Κάτια Κοξένογλου αντίστοιχα, οι οποίοι του κατέθεσαν τις προτάσεις των ΠΑΕ για την άρση του μέτρου του 10% της χωρητικότητας ή των 1.000 φιλάθλων μάξιμουμ.

Ωστόσο από τη στιγμή που οι προτάσεις τους δεν έγιναν δεκτές, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επόμενη κίνηση του προεδρείου της Σούπερ Λίγκ, με το ενδεχόμενο της λήψης απόφασης για την αναβολή της  προσεχούς αγωνιστικής να φαντάζει αρκετά πιθανό.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…