Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιχειρηματικότητα Παρέμβαση Στυλιανίδη στον Διοικητή του ΟΑΕΔ για τα προβλήματα των Εργατικών Εστιών Κομοτηνής

Παρέμβαση Στυλιανίδη στον Διοικητή του ΟΑΕΔ για τα προβλήματα των Εργατικών Εστιών Κομοτηνής

0

Ζήτησε ενημέρωση και για το θέμα των συμψηφισμών του 12%

Με πλήρη φάκελο στοιχειοθέτησης για την προβληματική κατάσταση των Εργατικών Κατοικιών Κομοτηνής επισκέφθηκε τον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.

Του παρουσίασε φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί στον οικισμό και κυρίως στα επικίνδυνα κτήρια του Οργανισμού στην πλατεία. Του κατέθεσε εκθέσεις και υπομνήματα που συνυπέγραψαν όλοι οι κάτοικοι και εξήγησε ότι ο οικισμός αυτός στην Δυτική Κομοτηνή αλλά και ανατολικά είναι εγκαταλελειμμένοι εδώ και 40 χρόνια.

Στη σύσκεψη με τον διοικητή του ΟΑΕΔ, όπως ενημερώνει ο βουλευτής, αποφασίστηκε:

1.Η άμεση επίσκεψη κλιμακίου που βρίσκεται ήδη στη βόρειο Ελλάδα τις επόμενες μέρες σε όλους τους αντίστοιχους οικισμούς του Νομού Ροδόπης και τη σύνταξη σχετικής έκθεσης.

2.Ο καθαρισμός και η προσωρινή περίφραξη του κεντρικού κτηρίου για λόγους ασφαλείας των παιδιών και των κατοίκων.

3.Η εξέταση της δυνατότητας εργολαβίας για την ανάπλαση των κτηρίων με στόχο να αξιοποιηθούν από δομές ή συλλόγους της περιοχής, ώστε πλέον να συντηρούνται, να είναι χρηστικά και να μην απαξιώνονται.

4.Παράλληλα ο Βουλευτής Ροδόπης ζήτησε να ληφθούν μέτρα για την πλήρη αξιοποίηση των άλλων οικισμών της ανατολικής Κομοτηνής και της Ξυλαγανής.

5.Τέλος ο Ε. Στυλιανίδης ζήτησε ενημέρωση για τη συνέχιση των συμψηφισμών του 12% για τις επιχειρήσεις της Θράκης και ιδιαίτερα για αυτές που δεν είχαν οφειλές προς το δημόσιο, για να πάρει εγγυήσεις για την ολοκλήρωση της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

Ο Διοικητής ανταποκρίθηκε θετικά στην παρέμβαση του πρώην Υπουργού για όλα τα θέματα και δεσμεύτηκε να τον τηρεί ενήμερο, ώσπου να αντιμετωπιστούν πλήρως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επιχειρηματικότητα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Διασύνδεση POS με ταμειακές μηχανές: Στο 94% το ποσοστό συμμόρφωσης των επιχειρήσεων

Εκπνέει την Τρίτη 30 Απριλίου η προθεσμία Εκπνέει στις 30 Απριλίου η προθεσμία που έχουν ο…