Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Καταγγέλλει με φωτογραφίες τη βίαιη συμπεριφορά των οπαδών της Νίκης

ΑΟΞ: Καταγγέλλει με φωτογραφίες τη βίαιη συμπεριφορά των οπαδών της Νίκης

0

Χτυπήθηκαν οι παίκτες Παπάζογλου και Βισέντε στο Βόλο

Σκληρή ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Ξάνθης στις δηλώσεις των ανθρώπων της Νίκης Βόλου για τα όσα έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης, οι οποίοι δικαιολόγησαν την επίθεση φιλάθλων κατά των παικτών του ΑΟΞ ως αντίδραση στην «αδικία» που υπέστη η ομάδα τους. Σε άλλο μήκος κύματος ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Βόλου Αλέξης Παπακωνσταντίνου, τοποθετήθηκε ξεκάθαρα κατά της βίας των φιλάθλων της Νίκης.

Η ΠΑΕ Ξάνθης… «καληνύχτισε» τους παράγοντες του Βόλου, αναφέροντας εκτός από τις φάσεις που αδικήθηκε και φωτογραφικό υλικό από τα λάφυρα του αγώνα που έμοιαζε με… πόλεμο! Σκληρές οι εικόνες από τους τραυματισμούς των Παπάζογλου και Βιθέντε και εξίσου σκληρή γλώσσα για το εχθρικό κλίμα που συνάντησε εκεί η Ξάνθη.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τις δηλώσεις του προπονητή και του προέδρου της Νίκης Βόλου και πραγματικά απορούμε αν παίζαμε στο γήπεδο της Νεάπολης την Κυριακή (5/12) και ώρα 14:45 με την Νίκη Βόλου ή αν είχε την ώρα του παιχνιδιού ήλιο ή φεγγάρι.

Και για να μην κουράζουμε πολύ….

-Πέναλντι με απλωμένο χέρι του Γρομητσάρη (21ο λεπτό) σε προσπάθεια Ginsari.

-Οφσάιντ ο Ibraimi 2 μέτρα πίσω (37ο λεπτό).

-Στην τελευταία φάση του αγώνα, ανύπαρκτο οφσάιντ στον Διαμαντόπουλο.

-Κάταγμα μύτης του Παπάζογλου χωρίς κίτρινη κάρτα, όπου η διάγνωση του είναι κάταγμα ρινικού οστού με παρεκτόπιση και χρειάστηκε κλειστή ανάταξη και ακινητοποίηση με νάρθηκα (και τόλμησε ο αθεόφοβος να καθυστερήσει να σηκωθεί 7 λεπτά!!!).

-4 ράμματα στην φτέρνα ο Vicente χωρίς κίτρινη κάρτα.

-Καταιγισμός μπουκαλιών και φτυσιμάτων στον πάγκο της ομάδας, σε φιλάθλους του ΑΟΞ και στο κεφάλι του Παπάζογλου την ώρα της αλλαγής.

Όλα καλά Κύριοι της Νίκης Βόλου. Τελικά για κάποιους όντως έχει φεγγάρι…

Και πάλι καληνύχτα σας!»

Την απαράδεκτη συμπεριφορά των οπαδών της Νίκης Βόλου καταδίκασε απερίφραστα και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου ήταν κάθετος πως στους φιλάθλους που κάνουν ζημιά στην ομάδα δεν θα επιτρέπεται η είσοδος  στους εντός έδρας αγώνες της Νίκης. Επίσης, δήλωσε με νόημα πως θα πάει όσο μακριά θέλουν οι φίλαθλοί της.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Παπακωνσταντίνου: «Εγώ δεν θέλω στο γήπεδο τον φίλαθλο που κάνει κακό στην ομάδα. Δυστυχώς, καταλήγουμε σ’ αυτή τη λύση. Αν κάποιος πετάξει αντικείμενο ή πατήσει το πόδι του στον αγωνιστικό χώρο, θα τον αποκλείσουμε από  το γήπεδο γι’ αυτή τη σεζόν. Αν έχει διαρκείας θα του επιστρέψουμε τα χρήματα και τέλος το γήπεδο. Εμείς κάθε φορά λέμε πως αυτή η ομάδα θα πάει όσο μακριά θέλουν οι φίλαθλοί της. Αυτό είναι γεγονός. Οι φίλαθλοι πρέπει να αποφασίσουν που θέλουν να φτάσουμε. Θέλουν την Α’ Εθνική με τους κανόνες της ή θέλουν την Γ’ Εθνική όπου θα μπορούν να πετάνε και μπουκάλια;»

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Αυλαία την Κυριακή με την 34η αγωνιστική

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές Με την 34 και τελευταία αγωνιστική ολοκληρώνεται το πρωτάθλη…