Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αλλάζει το ΔΣ του ΑΟΞ – Νέα αύξηση μαμούθ του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ

Αλλάζει το ΔΣ του ΑΟΞ – Νέα αύξηση μαμούθ του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ

0

Την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου η έκτακτη Γενική Συνέλευση

Πρόσκληση για έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων εξέδωσε το ΔΣ της ΠΑΕ Ξανθη, με τρία θέματα στην ημερήσια διάταξη που προαναγγέλλουν πολύ σοβαρές εξελίξεις στα διοικητικά και την εν γένει λειτουργία του συλλόγου.

Σύμφωνα με την πρόσκληση, η έκτακτη ΓΣ θα πραγματοποιηθεί σε δύο εβδομάδες και συγκεκριμένα την μεθεπόμενη Τρίτη 14/12 και ώρα 14:00 στα Γραφεία της Εταιρείας στα Πηγάδια. Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας η Επαναληπτική Έκακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στις 19 Δεκεμβρίου του 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

  1. Εκλογή Νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας, με καταβολή μετρητών και κεφαλαιοποίηση ποσών προοριζόμενων για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά τέσσερα εκατομμύρια επτακόσιες είκοσι επτά χιλιάδες πέντε ευρώ και πενήντα λεπτά (4.727.005,50) με την έκδοση 431.690 νέων ονομαστικών μετοχών ονομαστικής αξίας 10,95 € εκάστης, με την αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού.
  3. Διάφορα Θέματα και ανακοινώσεις.

 

Υπενθυμίζεται ότι μέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη είναι κατά βάση η εταιρεία Mazcon, η οποία κατά 99% ανήκει στον Μπιλ Πάπας και κατά το υπόλοιπο 1% στον Τάσο Γιαμουρίδη. Αν και πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων μεταξύ των δυο συνεταίρων και για αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό το σενάριο στο νέο ΔΣ ο ένας εκ των δύο να μην έχει τις αυξημένες αρμοδιότητες που έχει σήμερα.

Κανονικά η θητεία του ΔΣ, που διορίστηκε πριν ένα χρόνο, λήγει τον Οκτώβριο του 2022. Σε σχέση με το ΔΣ που ορίστηκε πάντως πέρυσι υπάρχει ήδη μια απώλεια, αφού από το καλοκαίρι έχει αποχωρήσει ο Μάκης Τζάτζος με αποτέλεσμα αντί για 7μελές που επισήμως παραμένει δηλωμένο στο ΓΕΜΗ, στην πραγματικότητα να είναι 6μελές με πρόεδρο τον Μπιλ Πάπας, διευθύνοντα σύμβουλο τον Τάσο Γιαμουρίδη, αντιπρόεδρο τον Φάνη Ουζουνίδη που δείχνει να αναβαθμίζεται και μέλη τους Ανδρέα Γκλαβίνη, Σοφία Ψωμά και Χρήστο Καραγκιοζέλη.

 

Πηγή: thraki sports

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κ-16: Συγκλονιστική η ομάδα της Ξάνθη προκρίθηκε στα ημιτελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Νίκησε στα πέναλτι την ΕΠΣ Αθηνών Μεγάλη πρόκριση πέτυχε η Κ-16 της ΕΠΣ Ξάνθης στα ημιτελι…