Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πολλά μετάλλια για τους αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπάτμιντον

Πολλά μετάλλια για τους αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Μπάτμιντον

0

Με 3 αθλητές εκπροσωπήθηκε ο Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ στο  περιφερειακό πρωτάθλημα BADMINTON, που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή, 7/11/2021 στο κλειστό γήπεδο της Ιατρικής σχολής.

Οι αθλητές του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ που έλαβαν μέρος,  έδειξαν πολλά θετικά  στοιχεία και ως αποτέλεσμα κατέκτησαν πολλά μετάλλια!

Πιο συγκεκριμένα,  στην κατηγορία υ13,  ο νεοεμφανιζόμενος αθλητής Τσιγκενόπουλος Ιωάννης, κατέκτησε 2 χάλκινα μετάλλια, στο απλό και στο διπλό αγοριών!

Στην κατηγορία υ17,  έλαβαν μέρος η Βασιλική Κεχαγιόγλου, κατακτώντας 1 χρυσό στο διπλό κοριτσιών και 1 χάλκινο στο απλό κοριτσιών και ο Βασίλης Δαμιανίδης ο οποίος κατέκτησε το χρυσό στο διπλό αγοριών και το χάλκινο στο απλό.

Συνολικά, οι αθλητές του ΑΡΙΩΝΑ κατέκτησαν 2 χρυσά και 4 χάλκινα μετάλλια σε ένα όμορφο πρωτάθλημα με ψηλό επίπεδο ανταγωνισμού κι έδειξαν ότι παρά τις δυσκολίες παραμένουν αρκετά ανταγωνιστικοί, ενώ ετοιμάζονται και άλλα παιδιά του συλλόγου σε μικρές κατηγορίες που θα λάβουν μέρος σε επόμενες διοργανώσεις, τοπικές αλλά και πανελλήνιες!

Οι προπονήσεις του τμήματος ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ διεξάγονται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο πρωί, στο κλειστό γυμναστήριο του 3ου Γ.Ε.Λ. Ξάνθης.

Πληροφορίες για εγγραφές τόσο στα παιδικά τμήματα όσο και στο τμήμα ενήλικων, στον υπεύθυνο προπονητή του τμήματος Ιορδάνου Χαράλαμπο στο τηλ. 6973234131.

Επιμέλεια Αλέξανδρος Διαφωνίδης

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…