Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Παρουσίαση του βιβλίου “Αλέξης Τσίπρας, Η τετραετία της Ωρίμανσης” στην Ξάνθη

Παρουσίαση του βιβλίου “Αλέξης Τσίπρας, Η τετραετία της Ωρίμανσης” στην Ξάνθη

0

Για το βιβλίο του Φώτη Κιζάκη θα μιλήσουν το Σάββατο η Νατάσα Μακρή και ο πρ. Υφυπουργός Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης

Το Σάββατο 13/11/21 στις 18:30  θα πραγματοποιηθεί στο Φίλοιστρον Καφεποτείο εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Φώτη Κιζάκη, “Αλέξης Τσίπρας, Η τετραετία της Ωρίμανσης”. Θα προλογίσει η Νατάσα Μακρή και ο πρ. Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης.

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Πέντε, σχεδόν, χρόνια από εκείνον τον Ιανουάριο. Πέντε χρόνια από τότε που ο Αλέξης Τσίπρας αναλάµβανε τη διακυβέρνηση της Ελλάδας µε συνθήµατα τα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.

Ο νεότερος αρχηγός κόµµατος, µόλις 34 ετών! Και ένας από τους νεότερους πρωθυπουργούς, µόλις 41 ετών.

Κι όµως, µετά από τέσσερα χρόνια στην εξουσία, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ο ίδιος πολιτικός. Μετά από τέσσερα χρόνια στον πρωθυπουργικό θώκο, έχει ωριµάσει.

Γνωρίζει, µε άλλα λόγια, πώς διοικείται ένα κράτος όπως η Ελλάδα, µέσα σε µια Ευρώπη, όπως όλοι τη γνωρίζουµε. Αντιλαµβάνεται, πλέον, τους ευρωπαϊκούς συσχετισµούς δυνάµεων και τη θέση της χώρας µας µέσα σε αυτούς.

Ποια είναι, λοιπόν, η ιδεολογία του; Ποια η πολιτική του στρατηγική; Με ποιον τρόπο ανέβηκε στην εξουσία και ποιοι οι σηµαντικότεροι σταθµοί της θητείας του; Υπήρξε άραγε ένα είδος αποκαθήλωσης; Και σε κάθε περίπτωση, τι µας επιφυλάσσει το µέλλον για τον νεαρό πολιτικό;

Ήρθε η ώρα να ρίξουµε φως σε µια από τις πιο ανατρεπτικές προσωπικότητες της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Ας µιλήσουµε για τον Αλέξη Τσίπρα και την τετραετία του.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Η κυρά της Ρω» του Γιάννη Σκαραγκά συστήνεται στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

Την Παρασκευή στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου σε σκηνοθεσία Σταύρου Λίτινα Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλα…