700γρ μοσχάρι (νουά)
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
300 γραμμάρια μανιτάρια λευκά κομμένα σε τέταρτα
½ φλιτζάνι κόκκινο κρασί
5-6 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσαμικό
2-3 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Ροδίζουμε στο ελαιόλαδο το κρέας κομμένο σε μπουκιές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και αφού μαλακώσει ρίχνουμε τα μανιτάρια. Σιγοψήνουμε μέχρι να στραγγίξουν τα υγρά και μετά σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το βαλσαμικό και περιμένουμε λίγο να μειωθούν τα υγρά. Στη συνέχεια προσθέτουμε περίπου2 φλιτζάνια νερό, το θυμάρι, πιπέρι και αλάτι. Σιγοβράζουμε έως ότου μαλακώσει καλά το κρέας, προσθέτοντας εφόσον χρειάζεται νερό κατά διαστήματα. Όταν το κρέας είναι ψημένο ανοίγουμε το καπάκι και βράζουμε λίγο ακόμη μέχρι να δέσει η σάλτσα.