Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καταδίωξη με πυροβολισμούς δίπλα σε παιδική χαρά στα Άβδηρα

Καταδίωξη με πυροβολισμούς δίπλα σε παιδική χαρά στα Άβδηρα

0
astynomikoi podia

Όχημα που διακινούσε 7 παράνομους μετανάστες και καταδιώκονταν από περιπολικό έσπειρε τον τρόμο στο χωριό

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν για να τους σταματήσουν μπροστά στα μάτια των παιδιών και των κατοίκων που βγήκαν  έντρομοι από τα σπίτια τους. Ανησυχία και αγανάκτηση εκφράζουν οι κάτοικοι – Είναι το δεύτερο περιστατικό 

 

Ανάστατη είναι από χτες το απόγευμα η κοινωνία του οικισμού των Αβδήρων. Παιδιά ενώ έπαιζαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα σε παιδική χαρά των Αβδήρων  έγιναν αυτόπτες μάρτυρες καταδίωξης αλλά και σύλληψης παράνομων μεταναστών και των διακινητών τους. Μάλιστα όπως μας διαβεβαιώνουν ακούστηκαν 4 πυροβολισμοί που προκάλεσαν πανικό σ’ αυτά αλλά και στους κατοίκους που βγήκαν έντρομοι από τα σπίτια τους να δουν τι συμβαίνει.

Σκηνές φαρ-  ουέστ στα Άβδηρα –  Πυροβολισμοί δίπλα σε παιδική χαρά που έπαιζαν μικρά παιδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, όχημα που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα ερχόμενο από τον δρόμο της παραλίας των Αβδήρων πέρασε την διασταύρωση του χωριού  ενώ καταδιώκονταν από περιπολικό της αστυνομίας. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να διαφύγει εισήλθε μέσα σε δρόμο του  χωριού που περνά δίπλα από την παιδική χαρά ενώ επίσης είναι μια πυκνοκατοικημένη περιοχή. Ακούστηκαν 4 πυροβολισμοί, το όχημα σταμάτησε και βγήκαν 7 άτομα που άρχισαν να τρέχουν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα ενώ τα υπόλοιπα διέφυγαν. Εικάζεται ότι κρύφτηκαν μέσα στο χωριό όπου πέρασαν την νύχτα. Να σημειώσουμε ότι είναι το δεύτερο περιστατικό καταδίωξης που εκτυλίσσεται μέσα στον οικισμό. Στο προηγούμενο το καταδιωκόμενο όχημα πέρασε δίπλα από το σχολείο και μπήκε μέσα στο κέντρο του χωριού όπου και εγκλωβίστηκε. Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι επειδή φοβούνται κάποιο ατύχημα με αθώα θύματα παιδιά ή κατοίκους. Εκτός αυτού εκφράζουν έντονη αγανάκτηση για το γεγονός ότι οι αστυνομικοί πυροβόλησαν ενώ δίπλα έπαιζαν αμέριμνα παιδιά!

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxmanthopoulou@empros.gr

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…