Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εορτασμός της Ημέρας των Ένοπλων Δυνάμεων την Κυριακή

Εορτασμός της Ημέρας των Ένοπλων Δυνάμεων την Κυριακή

0

Δοξολογία στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021:

Ώρα 8:00. Επίσημη έπαρση της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής του Δ’ Σώματος Στρατού και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος.

Ώρα 11:00. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος. Εκφώνηση ομιλίας στο Ναό.

Ώρα 11:30. Kατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων από τους Βουλευτές, το Στρατηγό Διοικητή Δ΄ΣΣ, το Δήμαρχο Ξάνθης, τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ξάνθης, τον Πρύτανη του ΔΠΘ, τον Αστυνομικό Διευθυντή, το Λιμενάρχη Πόρτο-Λάγος, το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ξάνθης, την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών, την Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας , το Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, καθώς και όποιον εκπρόσωπο νομικού προσώπου ή άλλου φορέα θέλει να τιμήσει την εορτή αυτή.

Ώρα 12:00 Παράθεση καφέ στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης

Ώρα 16:40. Υποστολή της Σημαίας στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με τη συμμετοχή της στρατιωτικής μουσικής του Δ’ Σώματος Στρατού και τιμητικού στρατιωτικού αγήματος.

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προκρίνεται ο «ΑΚΤΩΡ» και για το β΄ τμήμα του κάθετου άξονα Ξάνθης

Η επιτροπή απέρριψε ως μη επαρκείς τις εξηγήσεις της εταιρείας ΟΔΟΣ ΑΕ που μειοδότησε με έ…