Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ:  Την Κυριακή υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας

ΑΟΞ:  Την Κυριακή υποδέχεται τον Αλμωπό Αριδαίας

0

Δωρεάν η είσοδος για όλες τις γυναίκες

Τον Αλμωπό Αριδαίας υποδέχεται την Κυριακή στις 14:45 στο Xanthi Arena ο ΑΟΞ, για την 5η αγωνιστική της Super league 2. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες, σε ρυθμό προπόνησης νίκησε με 0-6 ο ΑΟΞ την αποδυναμωμένη Καβάλα, ενώ ο Αλμωπός επικράτησε με 3-1 επί του Πιερικού στην έδρα του.  Από τον βόρειο όμιλο θα μεταδοθούν τηλεοπτικά τα παιχνίδια του Πανσερραϊκού με τον Απόλλων Λάρισας και του Ηρακλή(Τρίγλια) με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.11.2021 (14:45)

Δημοτικό Σερρών, Πανσερραϊκός – Απόλλων Λάρισας (ERTFLIX)

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.11.2021 (14:45)

Καυτανζόγλειο, Τρίγλια – ΑΕΛ (EΡT3)

Βέροιας, ΝΠΣ Βέροια – ΑΟ Τρίκαλα

Μακεδονικού, Απόλλων Πόντου – ΠΑΟΚ Β΄

Δημοτικό Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Βόλου

Α ΔΑΚ Κατερίνης, Πιερικός – Νίκη Βόλου

Ξάνθη Arena, ΑΟ Ξάνθη – Αλμωπός Αριδαίας

Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτός – ΑΟ Καβάλα

Δωρεάν η είσοδος για όλες τις γυναίκες – 10 ευρώ η τιμή των εισιτηρίων

Η ΠΑΕ Ξάνθης, σε μία κίνηση ευαισθητοποίησης κατά της κακοποίησης των γυναικών ανακοίνωσε πως η είσοδος στο γήπεδο για όλες τις γυναίκες θα είναι δωρεάν την Κυριακή, ενώ για το ίδιο θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και η διοργανώτρια του πρωταθλήματος Super League 2.

Γράφει η ΠΑΕ Ξάνθης: «Ο Α.Ο Ξάνθη Π.Α.Ε ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του ότι η διάθεση εισιτηρίων και καρτών διαρκείας θα γίνεται από τα γραφεία της Π.Α.Ε. (Πηγάδια, Ξάνθης), 11:00-17:00. Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και ώρα 14:45 στο Xanthi FC Arena, ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ θα υποδεχθεί τον Αλμωπό Αριδαίας στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.»

Η ανακοίνωση της Super League 2: Ένα κοινωνικό φαινόμενο που δεν μπορεί να αφήνει κανέναν αδιάφορο! Το 2021, 13 γυναίκες στη χώρα μας έπεσαν θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους, χάνοντας την ίδια τους τη ζωή. Ως εδώ! Η Super League 2, ενώνει τη φωνή της με όλους όσοι αγωνίζονται για να βάλουν οριστικό τέλος σε κτηνώδεις συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την ανθρώπινη φύση. Η Super League 2 στέκεται στο πλευρό όσων γυναικών βιώνουν έναν αληθινό εφιάλτη στην καθημερινότητά τους, καταδικασμένες να ζουν μέσα στον φόβο και τη σιωπή! Με αφορμή την Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Super League 2 θα κρατήσει ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της 5ης αγωνιστικής, τιμώντας τις ζωές που χάθηκαν.

Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων είναι στα 10 € για τις Θύρες: Α – Γ – Α1 – Β1. Για τα παιδιά έως 16 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.  Η είσοδος για Α.Μ.Ε.Α. και για τους συνοδούς θα είναι ΔΩΡΕΑΝ (Θύρα Γ).

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει από τα γραφεία της ΠΑΕ στα Πηγάδια την Κυριακή 28/11 από τις 11: 00 – 14: 45.

Η είσοδος στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, έλεγχος ταυτοτήτων, πιστοποιητικών εμβολιασμού ή πιστοποιητικό όσων έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Για τα παιδιά ισχύει από 6 έως 12 ετών προσκόμιση αρνητικού self test 24ων ωρών μέσω της εφαρμογής gov.gr & από 13 έως 18 ετών προσκόμιση αρνητικού  rapid test 48 ωρών ή μοριακού 72 ωρών επίσης μέσω της εφαρμογής gov.gr.

Απαραίτητη είναι η χρήση μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής των φιλάθλων στο γήπεδο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ΄Εθνική: Αυλαία με εκτός έδρας νίκη για Άβατο

Αποχαιρέτησε με ήττα ο Πετεινός Αυλαία με την 34η αγωνιστική είχαμε την Κυριακή, με πολλά …