Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τρεις νέες συλλήψεις διακινητών στον Έβρο

Τρεις νέες συλλήψεις διακινητών στον Έβρο

0

Μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών με βάρκα από τον Έβρο και καταδίωξη στην Εγνατία

Από τις δύο υποθέσεις κατασχέθηκαν μία πλαστική βάρκα, ένα αυτοκίνητο και πλαστές πινακίδες

 

Συνελήφθησαν την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021, σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, τρεις  διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε δύο διαφορετικές υποθέσεις παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών.

Δύο διακινητές συνελήφθησαν στην Οινόη-Μετέφεραν με βάρκα μη νόμιμους μετανάστες

Το πρωί της Τετάρτης, σε αγροτική περιοχή της Οινόης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, συνέλαβαν δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να καθοδηγούν πεζή στο εσωτερικό της χώρας τρεις  μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχαν περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με βάρκα τον ποταμό Έβρο.

Εγνατία Οδός Κήπων – Αλεξανδρούπολης: Συνελήφθη οδηγός υπεξαιρεθέντος αυτοκινήτου κατηγορούμενος για διακίνηση

Στη συνέχεια, το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε οδηγό αυτοκινήτου, αλλά αυτός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και συνέχισε την πορεία του. Στη συνέχεια το όχημα κινήθηκε στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, όπου στο ύψος του οικισμού Αισύμης προσέκρουσε σε κολώνα της Δ.Ε.Η., προκαλώντας φθορές και ακινητοποιήθηκε σε τοιχίο σπιτιού. Άμεσα οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό– διακινητή, καθόσον όπως διαπιστώθηκε μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά μη νόμιμους μετανάστες. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε για το παραπάνω όχημα έχει δηλωθεί υπεξαίρεση τον Οκτώβριο του 2021 σε αστυνομική υπηρεσία των Κυκλάδων, ενώ ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνολικά και από τις δύο υποθέσεις κατασχέθηκαν μία  πλαστική βάρκα, ένα αυτοκίνητο και διάφορα χρηματικά ποσά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές επί της επαρχιακής οδού Ροδόπης

Οι άντρες επέβαιναν σε ΙΧ , το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, ενώ ο οδη…