Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Θα γίνουν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου εκτός απροόπτου

Θα γίνουν οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου εκτός απροόπτου

0

Εντός της εβδομάδας, αναμένονται οι ανακοινώσεις, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών

 

Κανονικά θα διεξαχθεί η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπως προανήγγειλε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης είπε ότι οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Μιλώντας στην ΕΡΤ για την απόφαση αυτή για τις παρελάσεις, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε άνοιγμα των περισσοτέρων δραστηριοτήτων και πρόσθεσε εξηγώντας την απόφαση: «Έχουμε καθημερινά συγχρωτισμούς από διαδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες, δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα γίνουν οι παρελάσεις».

Σε ό,τι αφορά στα μέτρα για τις παρελάσεις, ο κ. Βορίδης είπε ότι το κυρίαρχο μέτρο θα είναι «η ισχυρή σύσταση για χρήση προστατευτικής μάσκας».

«Θα γίνουν κανονικά οι παρελάσεις με τήρηση των υγειονομικών μέτρων, κυρίως με χρήση της μάσκας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε ότι δεν θα υπάρχουν προσκλήσεις και δεν υπάρχει καμία σκέψη για παρελάσεις μόνο για εμβολιασμένους.

Σχετικά με τις παρελάσεις, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι μεσολαβούν τρεις εβδομάδες έως την 28η Οκτωβρίου, ότι βασική αρχή της κυβέρνησης είναι να μην κλείνει η οικονομία και η κοινωνική δραστηριότητα άπαξ και υπάρχει το εμβόλιο, «αξιολογώντας όμως πάντοτε την επιδημιολογική εικόνα».

Πρόσθεσε ότι ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τις παρελάσεις, οπότε ισχύει ότι θα γίνουν αφού δεν έχει αποφασιστεί κάτι διαφορετικό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης

Στο τιμόνι του Συλλόγου ο επί σειρά ετών πρόεδρος Λ. Σερραίος: «Θα προασπίσουμε τα συμφέρο…