Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Δύο ακόμη άτομα εξαπατήθηκαν στην Κομοτηνή

Δύο ακόμη άτομα εξαπατήθηκαν στην Κομοτηνή

0

Δήθεν υποψήφιος αγοραστής ΙΧ απέσπασε στοιχεία τράπεζας και πήρε 1.150 ευρώ και άγνωστοι με link σε sms απέκτησαν πρόσβαση στο λογαριασμό και πήραν 802 ευρώ

 

Ακόμη δύο υποθέσεις απάτης απασχολούν τις αστυνομικές αρχές της Ροδόπης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη ο οποίος την 23-9-2021 εξαπάτησε άνδρα στην Κομοτηνή. Αναλυτικότερα, ο παθών ανήρτησε αγγελία πώλησης αυτοκινήτου σε ιστοσελίδα την οποία εντόπισε ο δράστης και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του για υποτιθέμενη αγορά ανταλλακτικού μέρους του οχήματος. Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης κατάφερε με διάφορα προσχήματα να αποσπάσει από τον παθόντα τραπεζικούς κωδικούς και να αφαιρέσει από τον τραπεζικό του λογαριασμό το χρηματικό ποσό των 1.150 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Ακόμη, αναζητούνται δύο άγνωστοι, οι οποίοι την 29-9-2021 το μεσημέρι, εξαπάτησαν έναν άλλο άνδρα στην πόλη της Κομοτηνής. Συγκεκριμένα, ο παθών έλαβε μήνυμα (sms), που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα, στο οποίο αφενός μεν αναφερόταν ότι είχε μπλοκαριστεί ο λογαριασμός του αφετέρου δε εμπεριείχε σύνδεσμο (link) τον οποίο ο παθών ακολούθησε, με αποτέλεσμα οι δράστες να αποκτήσουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε λογαριασμό του και να προβούν σε μεταφορά χρημάτων, ύψους 802 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ροδόπη: Του έταξε επίδομα εμβολιασμού (!) και απέσπασε 9.150 ευρώ

Προχωρούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη   Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες …