Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Στις 21/10 εξετάσεις για τους υποψήφιους εκπαιδευτές χειριστών ταχυπλόων σκαφών

Στις 21/10 εξετάσεις για τους υποψήφιους εκπαιδευτές χειριστών ταχυπλόων σκαφών

0

Ενημέρωση για υποβολή αιτήσεων, προθεσμία και δικαιολογητικά από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγος

Το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγος ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 10:00,στην έδρα της 2ΗΣ ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ. ΕΛ.ΑΚΤ, θα διεξαχθούν οι θεωρητικές (γραπτές) εξετάσεις των υποψηφίων για την απόκτηση πιστοποιητικού εκπαιδευτή χειριστών ταχυπλόων σκαφών.

Η εξέταση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία και επί των θεματικών αντικειμένων που προβλέπονται στη νομοθεσία.

Αιτήσεις για την συμμετοχή στις εξετάσεις, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους στη 2Η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος με διεύθυνση Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού 251 –ΤΚ:65201, 2ος όροφος, γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας, από τις 09:00 έως τις 14:00,μέχρι και την 15-10-2021, είτε  αυτοπροσώπως  είτε από νόμιμα εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, ήτοι, όταν η αίτηση δεν υποβάλλεται αυτοπροσώπως, πρέπει να συνοδεύεται από ευκρινές φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας ή των αντίστοιχων νόμιμων δικαιολογητικών.

Το πρόσωπο που υποβάλλει την αίτηση ,εκ μέρους του ενδιαφερομένου, προσκομίζει τη νόμιμη για αυτό εξουσιοδότηση ,η οποία πρέπει να φέρει και τη βεβαίωση του γνησίου υπογραφής του εξουσιοδοτούντος.

Κατά την διενέργεια των εξετάσεων θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού covid 19.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το Γραφείο Λιμενικής Αστυνομίας στο τηλέφωνο 2541096666.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερα κατά 33% τα διόδια στην Εγνατία

Περίπου 5 ευρώ επιπλέον η διαδρομή Ξάνθη -Θεσσαλονίκη με επιστροφή – Στο τέλος της ε…