Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Νέο δριμύ «κατηγορώ» από Παπαδάκη για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ

Νέο δριμύ «κατηγορώ» από Παπαδάκη για τις δια περιφοράς συνεδριάσεις της ΔΕΥΑΞ

0

Το μέλος του ΔΣ διαμαρτύρεται καθώς στην σημερινή συνεδρίαση καλούνται τα μέλη να αποφασίσουν για επενδυτικά δάνεια 14 εκ. ευρώ, χωρίς διάλογο

Δριμύ «κατηγορώ» απευθύνει για μια ακόμη φορά απέναντι στη Διοίκηση της ΔΕΥΑΞ ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ξάνθη για Όλους» και μέλος του ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης Φάνης Παπαδάκης, για δια περιφοράς συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ οι υγειονομικές συνθήκες έχουν βελτιωθεί.

Σε ανοιχτή επιστολή του προς τα μέλη της Διοίκησης σημειώνει: «Στα πλαίσια αυτής της λειτουργίας λαμβάνονται αποφάσεις χωρίς καμία ενημέρωση, καμία διάθεση διαλόγου, ενώ ως μέλη του ΔΣ, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, έχουμε λάβει αποφάσεις που τελικά κρίθηκαν σε δικαστικές αίθουσες με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους μας.

Σας υπενθυμίζω τον σχετικό φάκελο του Νομικού Συμβούλου της ΔΕΥΑΞ ο οποίος ποτέ δεν συζητήθηκε ποτέ στο ΔΣ, τις αποφάσεις 149/20219, 62/2021, 77/2021 για τις οποίες υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες ενώ ζήτησα επανειλημμένως (εγώ προσωπικά) δεν έλαβα και δεν έχω καμία γνώση επ΄ αυτών και τις οποίες θα ζητήσω πλέον με εισαγγελική παραγγελία» και προσθέτει: «στο Δ.Σ. της Τρίτης καλούμαστε να αποφασίσουμε μεταξύ άλλων για μία ακόμη τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος, για την 9η αναμόρφωση του προϋπολογισμού 2021, για την αποδοχή όρων και προϋποθέσεων δύο επενδυτικών δανείων ύψους 14.519.875,91 ευρώ! Ως μέλος της  Δημοτικής Παράταξης «Ξάνθη για ΌΛΟΥΣ» όπως πολύ καλά γνωρίζετε απέχω συνειδητά από αυτές τις διαδικασίες αφενός γιατί θεωρώ πως οι λόγοι εδώ και πολύ καιρό έχουν εκλείψει και πλέον πρόκειται για εκτροπή και αφετέρου γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να βρεθώ υπόλογος για πράξεις και παραλείψεις ή λανθασμένες αποφάσεις για τις οποίες δεν έχω καμία ενημέρωση και δεν έχουν συζητηθεί ποτέ, στα πλαίσια της λειτουργίας του ΔΣ».

Να σημειωθεί ότι με δημόσια δήλωσή της διαμαρτυρήθηκε για τον ίδιο λόγο και η Ελένη Χατζηγεωργίου, επίσης μέλος ΔΣ της ΔΕΥΑΞ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνεδρίαση Λογοδοσίας την Παρασκευή 26 Απριλίου στον Δήμο Τοπείρου

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 και ώρα 14.00 Η Ειδική…