Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Στα έργα κατασκευής στον κάθετο άξονα της Ξάνθης ο Ν. Παππάς

Στα έργα κατασκευής στον κάθετο άξονα της Ξάνθης ο Ν. Παππάς

0

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ξάνθη

Περιοδεία στα έργα κατασκευής του βόρειου τμήματος της καθέτου της Εγνατίας Οδού, Ξάνθη – Εχίνος – ελληνοβουλγαρικά σύνορα, πραγματοποίησε ο τομεάρχης Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, με αφορμή την περιοδεία του στην Ξάνθη.

Σχετικά ο κ. Παππάς σημείωσε: «Το τμήμα Δημάριο – Σύνορα δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε το 2018 και προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Θα είναι έτοιμο σε έναν χρόνο. Οι έμπειροι Έλληνες μηχανικοί και τεχνικοί κατασκευάζουν έναν νέο δρόμο, με τούνελ, γέφυρες και λοιπά τεχνικά έργα. Η σύνδεση της Ξάνθης με τη Βουλγαρία, στη συνέχεια των συμφωνιών που είχαμε ως κυβέρνηση με τη γειτονική χώρα, ανοίγουν νέες προοπτικές για την περιοχή.Το μεσαίο τμήμα του έργου, Μελίβοια-Δημάριο, έχει πέσει θύμα της 2ετους αδράνειας Καραμανλή. Ενώ εντάχθηκε στο ΠΔΕ το 2019, η ανακοίνωση δημοπράτησης έγινε τον περασμένο Απρίλιο και η προκήρυξη βγήκε πριν από 10 ημέρες. Επιτάχυνση απαιτείται και για το νότιο τμήμα, Ξάνθη-Εχίνος».

Την επίσκεψη πραγματοποίησε συνοδευόμενος από τον βουλευτή Χουσειν Ζεϊμπέκ, τον συντονιστή ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ξάνθης, Γιώργο Χατζηθεοδώρου, τον συντονιστή ΝΕ Δράμας, Δημήτρη Καρβούνη και το μέλος της ΚΕΑ, Μαρία Τζαμπάζη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…