Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Επέστρεψε στις προπονήσεις με αρκετές ελλείψεις

ΑΟΞ: Επέστρεψε στις προπονήσεις με αρκετές ελλείψεις

0

Απέκτησε τον έμπειρο, διεθνή επιθετικό Besart Ibraimi

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο ΑΟ Ξάνθης το απόγευμα της Δευτέρας μετά το ρεπό και τις ανάσες ξεκούρασης που προηγήθηκαν αλλά χωρίς αρκετούς παίκτες του.

Απουσίαζαν οι διεθνείς Πολ Ίτσο και Κώστας Θυμιάνης αλλά και ο νεοαποκτηθείς Ραντού Γκινσάρι που θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες στην ομάδα, ενώ δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Τζανακάκης, Ραχίντ και Ζαντέρ που οδεύουν στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους.

Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν απογευματινές ασκήσεις με τον προπονητή Τζέιμι Μονρόι και τους συνεργάτες του να δίνουν τις οδηγίες τους.

Το προγραμματισμένο φιλικό με την Βέροια θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φελώνης το Σάββατο 4/9 και ώρα 17:30, καθώς στο Xanthi FC Arena πραγματοποιούνται έργα στον χλοοτάπητα του γηπέδου.

Την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Besart Ibraimi ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ξάνθης.

Αναφέρει η ΠΑΕ στην ανακοίνωσή της: «Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Besart Ibraimi. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας μας έχοντας στις 299 συμμετοχές του 149 γκολ και 73 ασίστ. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ έχει 15 συμμετοχές με το ανδρικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Β. Μακεδονίας κι άλλες 5 συμμετοχές με την Ελπίδων.

Έχει κατακτήσει 3 φορές τον τίτλο του πρωταθλητή με την Σκεντεράι (2018, 2019 και 2021) ενώ σε 4 σαιζόν ήταν κορυφαίος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας του (2016, 2017, 2018, 2021) βοηθώντας τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας του. Στο παλμαρέ του έχει και ένα κύπελλο Β. Μακεδονίας το 2016 ενώ στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε αγωνιστεί στην Bundesliga με την Σάλκε. BESART καλώς ήρθες στον ΑΟΞ!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …