Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Δύο προσλήψεις στο Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου Αβδήρων

Δύο προσλήψεις στο Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου Αβδήρων

0

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 13-09-2021 έως και 22-09-2021

 

Ο δήμος Αβδήρων ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων με σύμβαση ορισμένου χρόνου για το ΝΠΔΔ «Κέντρο Υποστήριξης και Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής – Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Αβδήρων»

 

Αναλυτικά οι θέσεις

 

Ειδικότητα Διάρκεια σύμβασης Αριθμός ατόμων
ΤΕ ΒΡΕΦ/ΚΟΜΩΝ Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-7-2022 1
ΔΕ ΟΔΗΓΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ (ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΤΑΧΟΓΡΑΦΟΥ) Από την υπογραφή της σύμβασης έως 31-7-2022 1

 

Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων  πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ) με σήμανση έκδοσης «10-06-2021» (βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ I., ενότητα Ε., υποενότητα «ΤΡΟΠΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ») και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: «Κέντρο Υποστήριξης & Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής-Παιδικής και Τρίτης Ηλικίας  Δήμου Αβδήρων», Γενισέα, ΤΚ 67064, υπόψη κας Αναστασίας Γκιαουράκη (τηλ. επικοινωνίας: 2541-352559).

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 13-09-2021 έως και 22-09-2021

 

Προκήρυξη 7 θέσεων γιατρών στο Νοσοκομείο της Ξάνθης

 

Προθεσμία υποβολής και λήξης: Από  23/09/2021 και λήγει στις 07/10/2021

 

 

Την προκήρυξη 7 θέσεων γιατρών ανακοίνωσε  η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, μετά την έγκρισή τους από τη αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Υγείας

 

Πιο αναλυτικά οι θέσεις:

  • 2 θέσεις Διευθυντή Αναισθησιολογίας
  • 2 θέσεις Διευθυντή Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Πνευμονολογίας ή Χειρουργικής ή Αναισθησιολογίας ή Νεφρολογίας (για την ΜΕΘ)
  • 1 θέση Επιμελητή Α’ Εσωτερικής Παθολογίας
  • 1 θέση Επιμελητή Β’ Εσωτερικής Παθολογίας
  • 1 θέση Επιμελητή Α’ Νεφρολογίας

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Η Αίτηση – Δήλωση υποψηφιότητας υποβάλλεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση

esydoctors.moh.gov.gr με τη χρήση των κωδικών εισαγωγής στο TAXISNET.

Στην ανωτέρω διεύθυνση οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητούν οδηγίες για τη

συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση

esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 23/09/2021 ώρα 12.00 (μεσημέρι) και λήγει στις

07/10/2021 ώρα 12.00 (μεσημέρι).

Η προκήρυξη θέσεων κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ. αναρτάται στην ηλεκτρονική διεύθυνση

του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης www.hosp-xanthi.gr.

 

 

 

Τράπεζα της Ελλάδος: Νέα προκήρυξη για μόνιμες θέσεις

 

Νέα προκήρυξη για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού εξέδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος.

Η προκήρυξη αφορά την πλήρωση τριάντα επτά (37) θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού Καταστήματός της.

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από την Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα επικουρείται στο έργο της από την εταιρεία «ICAP People Solutions Ανώνυμη Εταιρεία – Σύμβουλοι Ανθρώπινου Δυναμικού»,  σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην αναλυτική Προκήρυξη.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται, μόνο ηλεκτρονικά, από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 (ώρα Ελλάδος 10:00) μέχρι και την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021 (ώρα Ελλάδος 17:00) στον ιστοχώρο της Τράπεζας της Ελλάδος https://www.bankofgreece.gr  που είναι διαθέσιμη και η αναλυτική Προκήρυξη.

Πληροφορίες θα παρέχονται στα τηλέφωνα 210 3202054, 210 3202058, 210 3202069 και 210 3202094 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00 – 14:00).

Το νέο προσωπικό – σύμφωνα με τον κανονισμό της Τράπεζας της Ελλάδος – θα προσληφθεί ως δόκιμο για δυο χρόνια και εν συνεχεία θα υπογράψει σύμβαση αορίστου χρόνου.

 

1600 προσλήψεις ΠΕ και ΤΕ σε δήμους

 

Αναμένεται τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου

 

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι θέσεις μηχανικών, οικονομολόγων και στελεχών πληροφορικής προκειμένου να συμβάλουν στην κατασκευή μικρών και μεγάλων έργων από τους δήμους, το πέρασμα στην ψηφιακή εποχή αλλά και στο συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης της χώρας.

 

Ειδικότητες και δήμοι

Σε αυτή την κατεύθυνση οι ειδικότητες μεταξύ άλλων θα αφορούν, ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών, ΠΕ Πληροφορικής, ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, ΠΕ Γεωτεχνικών – Κτηνιατρικής, ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ΠΕ Γεωτεχνικών (Κτηνίατρος), ΠΕ Γεωτεχνικών (Γεωπόνος), ΠΕ Μηχανικών (Αρχιτεκτόνων), ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγος), ΠΕ Μηχανικών (Αγρονόμος – Τοπογράφος), ΠΕ Μηχανικών (Πολιτικός Μηχανικός), ΠΕ Περιβάλλοντος, ΤΕ Μηχανικών, ΤΕ Τεχνολόγων Τροφίμων, ΠΕ Γεωτεχνικών Κτηνιάτρων, ΤΕ Μηχανικών (Δομικών Έργων / Έργων Υποδομής), ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Κοινωνικών Λειτουργών).

 

 

ΟΑΕΔ: Τρία προγράμματα για 19.700 θέσεις

 

-Έως 21/9 αιτήσεις για το Πρόγραμμα Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας στο ψηφιακό μάρκετινγκ για 5.000 ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών (Β΄ΚΥΚΛΟΣ)

 

Η επαγγελματική εμπειρία θα διαρκεί 6 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα για 6 μήνες και ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει στους ασκούμενους 550 ευρώ μηνιαία καθαρή αποζημίωση (25 ευρώ ημερησίως για 22 ημέρες εργασιακής εμπειρίας). Η δράση απευθύνεται σε εγγεγραμμένους ανέργους ηλικίας έως 29 ετών που έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα κατάρτισης στο ψηφιακό μάρκετινγκ (digital marketing) τουλάχιστον 50 ωρών και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους (κύριους ή δευτερεύοντες) οικονομικής δραστηριότητας με συνάφεια στο ψηφιακό μάρκετινγκ ή διαθέτουν τμήματα μάρκετινγκ.

-Ανοιχτές αιτήσεις των επιχειρήσεων για τη δημιουργία 4.700 νέων θέσεων εργασίας μέσω του Β’ κύκλου του προγράμματος απασχόλησης για ανέργους 30 ετών και άνω στις Λιγότερο Ανεπτυγμένες Περιφέρειες της χώρας (Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας), με έμφαση σε μακροχρόνια ανέργους και ανέργους 50 ετών και άνω.

 

Έρχονται 1.100 θέσεις εποχικών στους δήμους

 

Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να υπογραφεί η νέα εγκύκλιος για την απορρόφηση 1.100 περίπου πτυχιούχων φυσικής αγωγής στους δήμους. Η πρόσληψη του εν λόγω προσωπικού γίνεται με σκοπό την στελέχωση των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού και των ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ αυτών, που θα υλοποιήσουν Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) την περίοδο 2021-2022.

Οι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής επιλέγονται βάσει του Οργανωτικού Πλαισίου Π.Α.γ.Ο, (υπουργική απόφαση ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/ΤΣΠΕΠΑΟ/187200/13385/1259-(ΦΕΚ 1774/Β΄/17-6-2016) και υπογράφουν σύμβαση εργασίας με το φορέα υλοποίησης του προγράμματος, διάρκειας έως 8 μήνες, στην οποία καθορίζεται η ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας. Αφού υπογραφεί η απόφαση τότε θα ξεκινήσουν οι δήμοι να προκηρύσσουν τις νέες θέσεις.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…