Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Την Υφυπουργό Εργασίας συνάντησε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

Την Υφυπουργό Εργασίας συνάντησε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας ΑΜΘ

0

Απασχόλησαν ζητήματα λειτουργίας και συνθηκών διαβίωσης με φόντο την περίοδο της πανδημίας, ενώ τέθηκαν και προβλήματα των εργαζομένων

Συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου είχε η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, κυρία Αναστασία Τζαμπαζλή στην Αθήνα.

H συζήτηση περιστράφηκε γύρω από όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία του Κέντρου, τις συνθήκες διαβίωσης και παραμονής των φιλοξενουμένων, καθώς και τα προβλήματα και τις προκλήσεις των εργαζομένων, με φόντο την ιδιαιτερότητα της περιόδου της πανδημίας.

Η κυρία Μιχαηλίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου και των Παραρτημάτων του, εστίασε στις καινοτομίες και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται από το Δ.Σ. και δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα επισκεφτεί το Κέντρο δια ζώσης.

Από την πλευρά της, η κυρία Τζαμπαζλή ευχαρίστησε την Υφυπουργό για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκρισή της σε όλα τα θέματα που προκύπτουν και τη διαβεβαίωσε πως το προσωπικό του Κέντρου θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει στο συνάνθρωπο και ειδικά τους μικρούς και μεγάλους φιλοξενούμενους των δομών.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…