Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τροχαίο με διακινητή και έξι μη νόμιμους μετανάστες στην Ε.Ο.Κομοτηνής-Ξάνθης

Τροχαίο με διακινητή και έξι μη νόμιμους μετανάστες στην Ε.Ο.Κομοτηνής-Ξάνθης

0

Δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών-Μία ακόμη σύλληψη διακινητή στο νομό Ροδόπης

Συνελήφθησαν την Παρασκευή,9 Ιουλίου 2021,στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, δύο διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής,9 Ιουλίου στην Επαρχιακή Οδό Χλόης – Κέχρου Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα έξι μη νόμιμους μετανάστες. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για το παραπάνω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή τον Ιούλιο του 2011 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Το βράδυ της Παρασκευής,9 Ιουλίου 2021 στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολή Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας έξι μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης αρχικά δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών στην Εγνατία Οδό και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από εκτροπή και πρόσκρουση σε κολώνα.

Σημειώνεται ότι και οι δύο διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης. Κατασχέθηκαν δύο οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε δύο διακινητές σε Δράμα και Έβρο

Σημειώθηκε μία καταδίωξη. Κατασχέθηκαν δύο οχήματα, ένα ζεύγος πλαστών πινακίδων και κινητ…