Αρχική ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Εκδηλώσεις Τιμήθηκε και τίμησε το Δήμο Καβάλας η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου

Τιμήθηκε και τίμησε το Δήμο Καβάλας η σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου

0

Δώρισε ένα πιάνο και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό στη Δημοτική Βιβλιοθήκη τη πόλης

Τη διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου τίμησε το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουλίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης, σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός».

Η κ. Θεοδωρίδου, εκφράζοντας εμπράκτως την ιδιαίτερη αγάπη της για την πόλη, δώρισε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας ένα πιάνο, πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και δεκάδες μουσικά βιβλία, τα οποία είναι διαθέσιμα στους συμπολίτες μας.

Μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ο κ. Μουριάδης ευχαρίστησε την κ. Θεοδωρίδου για την προσφορά της στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και υπογράμμισε πως «η δωρεά της θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο έκθεσης το επόμενο χρονικό διάστημα, προκειμένου να τη δει περισσότερος κόσμος».

Η κ. Θεοδωρίδου σημείωσε ότι η προσπάθεια ενίσχυσης του μουσικού τμήματος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας θα συνεχιστεί, καθώς σύντομα θα έχει στη διάθεσή της και νέες παρτιτούρες από γνωστούς Έλληνες δημιουργούς.

Τέλος, ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Καβάλας Γιάννης Κακάρας συνεχάρη την κ. Θεοδωρίδου για την προσφορά της τόσο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας όσο και στο Μουσικό Σχολείο το οποίο, όπως ανέφερε, στηρίζει με κάθε τρόπο από την περίοδο που ξεκίνησε ο θεσμός «Άδοντες και Ψάλλοντες, εν τη καρδία».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εκδηλώσεις
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ολοκληρώθηκε το Εργαστήρι για την «Αντιγόνη» με τον Γιώργο Φραντζολά στο ΙΘΤΠ

Σκοπός του Λογοτεχνικού αυτού Εργαστηρίου ήταν να αναδείξει το φιλοσοφικό, ψυχολογικό και …