Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Εννέα προσλήψεις για την πυροπροστασία στον Δήμο Αβδήρων

Εννέα προσλήψεις για την πυροπροστασία στον Δήμο Αβδήρων

0

Αιτήσεις έως τις 5 Ιουλίου

 

Δίμηνες συμβάσεις

 

Ο δήμος Αβδήρων ανακοίνωσε χθες την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, συνολικού αριθμού εννέα ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών για τις ανάγκες έτους 2021 του Τμήματος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας-Γραφείο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά οι θέσεις:

 

Α/Α Ειδικότητα Τυπικά Προσόντα Απαιτούμενα Άτομα Χρονική Διάρκεια Εργασίας
1 ΥΕ Εργατών 1. Χωρίς τυπικά προσόντα

2. Να πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.

Εννέα (9) Δύο (2) μήνες

 

Αιτήσεις υποβάλλονται από 29-06-2021 έως και τις 05-07-2021, στο Τμήμα Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αβδήρων.

 

ΟΑΕΔ: 1000 θέσεις 7μηνης εργασίας με τον κατώτατο μισθό

 

 

Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου ξεκίνησαν οι αιτήσεις επιχειρήσεων για συνολικά 1.000 θέσεις για την απόκτηση 7μηνης εργασιακής εμπειρίας ανέργων 18-30 ετών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, 600 νέοι άνεργοι στην Δυτική Ελλάδα και 400 στην Ήπειρο θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τα προσόντα τους και να προετοιμαστούν για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας μέσω προγραμμάτων επιδότησης της εργασίας του Οργανισμού.

Ειδικότερα σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ:

Ωφελούμενοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του ΟΑΕΔ που εδρεύουν σε περιοχές αρμοδιότητας των Περιφερειών Δυτ. Ελλάδας και Ηπείρου, ηλικίας 18-30 ετών, απόφοιτοι οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας. Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση της πρόσβασης των νέων στην αγορά εργασίας μέσω της απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας, καθώς και η αντιμετώπιση του φαινομένου διαρροής επιστημονικού εργατικού δυναμικού. Το πρόγραμμα διαρκεί 7 μήνες και ο ΟΑΕΔ θα καταβάλει στους ωφελουμένους μηνιαία αποζημίωση ίση με τον νόμιμο κατώτατο καθαρό μισθό (με πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές), καθώς και αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, εντάσσονται στο πρόγραμμα, ανάλογα με το προσωπικό που απασχολούν, ως εξής:

Εργοδότες με Προσωπικό έως Ανώτατος Αριθμός Ωφελουμένων

3 άτομα 1

4-9 άτομα 2

10-19 άτομα 3

20-30 άτομα 5

31-50 άτομα 8

άνω των 50 ατόμων 20% του απασχολούμενου προσωπικού, έως 20

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει προβεί η επιχείρηση σε μείωση προσωπικού λόγω καταγγελίας σύμβασης εργασίας στο 3μηνο πριν την υποβολή της αίτησης.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού https://www.oaed.gr/proghrammata-anoikhta

 

 

 

Αιτήσεις για το Μητρώο Τομεαρχών της ΕΛΣΤΑΤ

 

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Τομεαρχών των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών (ΚΠΚ) περιόδου Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2021, να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τη 12η ώρα της 25ης Ιουνίου 2021 μέχρι και την 24η ώρα της 12ης Ιουλίου 2021.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Τομεαρχών έχουν μόνον φυσικά

πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 18 έως 67 ετών.

Οι υποψήφιοι μπορεί να είναι ιδιώτες, ή υπάλληλοι της Κεντρικής Διοίκησης, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ

ελεγχόμενων από το Δημόσιο, ΟΤΑ, Δημόσιων Επιχειρήσεων και Οργανισμών. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και όσοι θα υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία κατά το χρονικό διάστημα Ιουλίου – Δεκεμβρίου 2021.

Οι Τομεάρχες που θα επιλεγούν θα απασχοληθούν καθ’ όλη τη διάρκεια των Γενικών Απογραφών Κτιρίων και Πληθυσμού-Κατοικιών, και για χρονικό διάστημα έως πέντε (5) μήνες.

Οι Τομεάρχες, πριν αναλάβουν την εργασία τους, είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν σχετικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο γίνεται από τον αρμόδιο Επόπτη της Περιφερειακής Ενότητας που έχουν δηλώσει και επιλέξει να απασχοληθούν.

Οι αιτήσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Τομεαρχών ΚΠΚ, οι οποίες θα είναι ταυτόχρονα και Υπεύθυνες Δηλώσεις για όσα δηλώνονται από τους υποψήφιους, θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνον ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ και συγκεκριμένα στον σύνδεσμο:

https://www.statistics.gr/2021-census-pop-hous-enum

Έκτακτες προσλήψεις ΕΠΟΠ στο πολεμικό ναυτικό

Τι ειδικότητες ζητούνται

Σε ΦΕΚ δημοσιεύτηκε η απόφαση για την πλήρωση εκατό (100) θέσεων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) ανδρών – γυναικών ειδικότητας Βοηθού Νοσηλευτικής στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι υποψήφιοι θα επιλεγούν σε μία από τις τέσσερις εξειδικεύσεις που έχουν δηλώσει, εφόσον έχουν τα απαιτούμενα προσόντα.

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν τελικά και θα καταταγούν, για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών, θα τοποθετηθούν σε Πολεμικά Πλοία, Ναυτικά Νοσοκομεία και Μονάδες – Υπηρεσίες του Πολεμικού Ναυτικού.

Θέσεις στο ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

-ΣΧΟΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Μία θέση μέλους Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνική Εργασία, Φύλο και Ενδοοικογενειακή Βία».

-ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣ[1]ΜΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣ[1]ΜΟΥ

ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ

Μία θέση μέλους Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Η οργάνωση της εκπαίδευσης στην Αντισφαίριση».

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…