Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Στέλιος Γουναρίδης από το Δήμο Πρότυπο

Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Στέλιος Γουναρίδης από το Δήμο Πρότυπο

0

Δηλώνει ότι θα στηρίξει το έργο της δημοτικής αρχής

 

Την ανεξαρτητοποίησή του γνωστοποίησε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου το πρωί της Τετάρτης ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Γουναρίδης. Μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις Χασάν Ογλού Φερντούν και Σέφανου Ιγιαννίδη, ο Στέλιος Γουναρίδης διαχωρίζει τη θέση του από αυτή του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μπάμπη Δημαρχόπουλου.

Ο ίδιος στη δήλωση ανεξαρτητοποίησή τους δηλώνει ότι επιθυμεί να στηρίξει το έργο της δημοτικής αρχής, ωστόσο αποφεύγει κάθε μομφή ή αιχμή για τον Μ. Δημαρχόπουλο και την παράταξη με την οποία εκλέχθηκε.

Αναλυτικά ο κ. Γουναρίδης στην δήλωσή του αναφέρει: «είμαι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ξάνθης , με την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ». Με την παρούσα δηλώνω την ανεξαρτητοποίηση μου από την άνω δημοτική παράταξη , σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010 , όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 73 του Νόμου 4555/2018.

Επισημαίνω ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα μου ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος , επιθυμώντας να στηρίξω το έργο της δημοτικής αρχής, πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου , το συμφέρον των συνδημοτών μου και με μοναδικό κίνητρο την επιθυμία προσφοράς».

Να σημειωθεί ότι πλέον ο Δήμος Πρότυπο, που αναδείχθηκε παράταξη της μείζονος πλειοψηφίας με δέκα συμβούλους αριθμεί συνολικά επτά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…