Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία Εννέα προσλήψεις για κάλυψη επειγουσών αναγκών στο δήμο Ξάνθης

Εννέα προσλήψεις για κάλυψη επειγουσών αναγκών στο δήμο Ξάνθης

0

4μηνες συμβάσεις για πυρασφάλεια και πολιτική προστασία. Αιτήσεις μέχρι σήμερα, 16/6

Στην ανακοίνωση εννέα θέσεων για την κάλυψη έκτακτων επειγουσών αναγκών 4μηνης διάρκειας για πυροπροστασία και πολιτική προστασία προχώρησε ο δήμος Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, η πρόσληψη αφορά α) πέντε (5) ΥΕ Εργατών (Πυροπροστασίας), β) ενός (1) ΥΕ Πυροφύλακα και γ) τριών (3) ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (2 χειριστών JCB και 1 χειριστής Grader) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,  για την κάλυψη  κατεπειγουσών εποχικών αναγκών πυρασφάλειας και πολιτικής προστασίας, διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών.

Προθεσμία

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της αρμόδιας υπηρεσίας στο δήμο Ξάνθης, έως και σήμερα, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Προσλήψεις 200 γιατρών με ΙΔΟΧ από τον ΕΟΔΥ έως 31/12/2021

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν στις 10/6 και τηρείται σειρά προτεραιότητας!

Την πρόσληψη 200 γιατρών διαφόρων ειδικοτήτων ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στο πλαίσιο των κατ’ οίκον επισκέψεων για τη διενέργεια τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, οι προσλήψεις γίνονται στο πλαίσιο «υλοποίησης της Πράξης “Δημιουργία δικτύου νοσηλευτών για τη λήψη δειγμάτων βιολογικού υλικού και νοσηλευτική βοήθεια στα ύποπτα κρούσματα κορωνοϊού κατ΄οίκoν”.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων υλοποιήθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και οι αιτήσεις κατατίθενται στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr.

Η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αφορά προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων:

– (ΠΕ Ιατρών με ειδικότητα Ιατρικής Βιοπαθολογίας (Μικροβιολογίας)

– Ιατρικής Βιοπαθολογίας / Εργαστηριακής Ιατρικής

– ΠΕ Βιολόγων/ ΠΕ Μοριακών Βιολόγων και ΠΕ/ΤΕ νοσηλευτών

– ΤΕ Επισκεπτριών/-των Υγείας ή ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτών

– και εν ελλείψει αυτών ειδικότητας ΠΕ/ ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων ή

– ΔΕ Παρασκευαστών Χημικού / Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων,

ΠΕ διοικητικών)

Οι προσλήψεις θα γίνουν υπό καθεστώς συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), και θα είναι διάρκειας μέχρι 31/12/2021.

Η πρόσκληση διενεργείται με μοναδικό κριτήριο την αύξουσα σειρά της αίτησης με έναρξη την Πέμπτη 10/06/2021 και ώρα 13:00.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 115 μόνιμες θέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 6Κ/2021 λήγει στις 30 Ιουνίου

Από χθες, Τρίτη 15 Ιουνίου οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν αίτηση για τη νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ, 6Κ/2021.

Θα προσληφθούν συνολικά 115 μόνιμοι υπάλληλοι στο υπουργείο Οικονομικών.

Ειδικότητες και κατανομή

2 – ΠΕ Γεωτεχνικών

109 – ΠΕ Δημοσιονομικών

4 – ΠΕ Μηχανικών

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021.

Υπενθυμίζεται, ότι η προκήρυξη κάνει δεκτούς 80 διαφορετικούς τίτλους σπουδών.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

42 μόνιμες θέσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

 Αναμένεται προσεχώς ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ

Στην πρόσληψη 42 μόνιμων υπαλλήλων ΠΕ μέσω ΑΣΕΠ θα προχωρήσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Από τις συνολικά 42 θέσεις οι τρεις «(μία ΠΕ Οικονομικού και δύο ΠΕ Γεωπονικού) καθορίσθηκε ότι θα πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν.2643/98», όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «από τις 39 θέσεις, 7 είναι ΠΕ Οικονομικού, 3 ΠΕ Ιχθυολόγων, 13 ΠΕ Γεωπόνων, 8 ΠΕ Κτηνιάτρων, 4 ΠΕ Διοικητικού και 4 ΠΕ Μηχανικών».

 

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Υπάλληλοι αορίστου στη Θράκη

 254 θέσεις συνολικά σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Θράκη και νησιά Αιγαίου. Δημοσιεύτηκε η κατανομή για τα άτομα που προστατεύονται-Μία θέση τριτέκνων στην Ορεστιάδα

Εγκρίθηκε από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η πρόσληψη 254 νέων υπαλλήλων αορίστου χρόνου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Θράκη και νησιά Αιγαίου. Τη Δευτέρα δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η κατανομή των θέσεων για τα άτομα που προστατεύονται από τον ν. 2643/1998.

Σύμφωνα με αυτό, προβλέπεται από τις 18 συνολικά θέσεις για τα άτομα που προστατεύονται μία θέση ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων για Τρίτεκνους στην Ορεστιάδα.

Το σχέδιο της προκήρυξης έχει σταλεί στον ΑΣΕΠ και μόλις είναι έτοιμη θα σταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Στις 5/7 ξεκινούν οι αιτήσεις για 144 θέσεις στα ΚΕΠ

 Στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος κάτοχοι όλων των τίτλων σπουδών

Μέσω του ΑΣΕΠ ανοίγουν 144 θέσεις εργασίας τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των ΟΤΑ Α’ Βαθμού. Σύμφωνα με την προκήρυξη η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 5 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 20 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Θα ζητηθεί προσωπικό των κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αναλυτικά θέσεις ανά κλάδο:

59- ΠΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.)

32- ΤΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.)

53- ΔΕ Διεκπεραίωσης Υποθέσεων Πολιτών (Δ.Υ.Π.)

Σημειώνεται ότι στον διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος κάτοχοι όλων των τίτλων σπουδών.

Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν κυρίως με την παροχή διοικητικών πληροφοριών και τη διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών από την υποβολή της αίτησης μέχρι την έκδοση της τελικής πράξης σε συνεργασία με τις καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες.

Προσεχώς στο Εθνικό Τυπογραφείο ο διαγωνισμός για 60 θέσεις διοικητικών στον ΟΑΕΔ

 Έχει εγκριθεί από τον ΑΣΕΠ η προκήρυξη

Ο ΑΣΕΠ έχει ήδη εγκρίνει την προκήρυξη που προβλέπει νέες προσλήψεις στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Οι 60 προσλήψεις που έχουν ήδη εγκριθεί από το υπουργικό συμβούλιο από τον περασμένο Οκτώβριο θα καλύψουν κενές θέσεις στις υπηρεσίες του Οργανισμού.

Οι ειδικότητες που θα ζητά προς κάλυψη η προκήρυξη θα προβλέπει προσλήψεις ειδικοτήτων: ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού  ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού,  ΔΕ Προσωπικού Η/Υ,  ΔΕ Διοικητικού– Λογιστικού. Οι θέσεις θα καλύψουν θέσεις στις εξής υπηρεσίες του ΟΑΕΔ: Γενική Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Α3 Διεύθυνση Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενήλικων / Τμήμα Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενήλικων, Τμήμα Παροχών Ανεργίας και Στράτευσης,  Διεύθυνση Μηχανογραφίας Τμήμα Ανάπτυξης Εφαρμογών και Διεύθυνση Αττικής και Νήσων ΚΠΑ2. Η προκήρυξη θα αποσταλεί τις επόμενες ημέρες στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση όπου και θα προβλέπονται οι προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων. Οι αιτήσεις για τις προσλήψεις στον ΟΑΕΔ θα γίνονται ηλεκτρονικά.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Δήμος Ξάνθης: Τι προβλέπει ο νέος κανονισμός πυροπροστασίας για δομημένα ακίνητα που βρίσκονται κοντά σε δάση

Πρέπει να συνταχθεί Έντυπο Αξιολόγησης Επικινδυνότητας και Τεχνικής Έκθεσης αρμόδιου τεχνι…