Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τεννές: «Πάμε να πάρουμε την άνοδο, πέρσι η ομάδα έπεσε άδικα»

Τεννές: «Πάμε να πάρουμε την άνοδο, πέρσι η ομάδα έπεσε άδικα»

0

Δέλλας: «Επιβεβαιώθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου»

Το προβάδισμα για να συμμετάσχει αυτή στη Super League 1 της επόμενης σεζόν απέκτησε η Ξάνθη μετά το 2-1 που νίκησε τον Παναιτωλικό, όμως ο προπονητής της Μπάμπης Τεννές κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της ρεβάνς του Αγρινίου.

«Δεν μπορώ να εκφράσω κανένα παράπονο για τα παιδιά. Κατάφεραν να γυρίσουν ένα παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας. Δεν θα έλεγα ότι έχουμε το προβάδισμα η άνοδος είναι ανοιχτή και θα πάμε στο Αγρίνιο να δώσουμε τη μάχη μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ελπίζω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε την άνοδο για την ομάδα που έχει πέσει άδικα», σχολίασε στην ΕΡΤ3.

Από την πλευρά του ο κόουτς του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των «κυανοκίτρινων» μετά την ήττα που έφερε την ομάδα του με την πλάτη στον τοίχο ενόψει της ρεβάνς του Αγρινίου. «Επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά ο νόμος του ποδοσφαίρου, χάσαμε μια σημαντική ευκαιρία και αμέσως μετά δεχθήκαμε το γκολ. Δεν κάναμε καλό δεύτερο ημίχρονο και δώσαμε δικαιώματα. Έχουμε έναν τελικό μέσα στην έδρα και θα κερδίσουμε εκεί», είπε ο προπονητής του στην ΕΡΤ 3.

Η προχθεσινή νίκη του ΑΟΞ έφερε… τούμπα και τις αποδόσεις των μπουκμέικερς που πλέον «βλέπουν» ως απόλυτο φαβορί για την άνοδο την τοπική ομάδα. Στα νέα πονταρίσματα η απόδοση του προβιβασμού της Ξάνθης δίνει πλέον μόλις 1.60 ενώ αυτή του προβιβασμού του Παναιτωλικου παίζεται στο 2.25.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…