Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Τεννές: «Φαβορί ο Παναιτωλικός»

Τεννές: «Φαβορί ο Παναιτωλικός»

0

Τον τίτλο του φαβορί απέδωσε στον Παναιτωλικό ο τεχνικός της Ξάνθης, Μπάμπης Τεννές σε δηλώσεις του για τους αγώνες μπαράζ που θα δώσει η ξανθιώτικη ομάδα για την τελευταία θέση στην Super League 1.

Ο κόουτς της Ξάνθης, Μπάμπης Τεννές αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας τονίζοντας αρχικά: «Η ομάδα μας έφτασε στην θέση που θα μπορούσε να πάρει. Όταν ήρθα στην ομάδα βρισκόμασταν εκτός play off. Με τη βοήθεια όλων κάναμε μία ήττα μόλις στα 17 ματς, νομίζω είναι μια επιτυχία για την Ξάνθη. Για μια ομάδα που πέρασε πολλά, που φτιάχτηκε το καλοκαίρι και θα διεκδικήσουμε τις όποιες δυνατότητες μας».

Όσο για τον αγώνα με τα «καναρίνια» ο πολύπειρος κόουτς ξεκαθάρισε πως φαβορί είναι ο αντίπαλος του: «Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα της Super League 1 και έχει τον πρώτο λόγο. Είναι φαβορί. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στη διοίκηση σε όλους! Είναι ευλογία να δουλεύεις στην Ξάνθη. Θα το πανηγυρίσουμε, θα δούμε τους τραυματισμούς μας και από την Παρασκευή (21/5) θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…