Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο ο αυριανός αγώνας μπαράζ Ξάνθης- Παναιτωλικού

Με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο ο αυριανός αγώνας μπαράζ Ξάνθης- Παναιτωλικού

0

Στις 19.30 θα διεξαχθούν και οι δύο αγώνες

Ο κορυφαίος διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο αγώνα μπαράζ μεταξύ ΑΟΞ και Παναιτωλικού που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη στις 19.30 στα Πηγάδια.

Τα δύο παιχνίδια ορίστηκαν μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, παρουσία παραγόντων από τις δύο ομάδες. Από την κλήρωση λοιπόν προέκυψε ότι ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Ξάνθη την Τετάρτη και ο δεύτερος στο Αγρίνιο την Κυριακή 30 Μαΐου.  Και τα δύο παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 19.30, ενώ θα ισχύσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ίσχυαν και στα πρωταθλήματα της SL1 και SL2 στην κάθε έδρα. Το ίδιο ισχύει και ως προς τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Και οι δυο αγώνες θα έχουν VAR.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος πριν δύο εβδομάδες είχε διευθύνει το νικηφόρο παιχνίδι του ΑΟΞ με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Θα έχει ως πρώτο βοηθό τον Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και δεύτερο τον Ανδρέα Μεϊντανά από την Αχαΐα. Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας της ΕΠΣ Μακεδονίας θα είναι 4ος. Στο VAR θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας και βοηθός VAR ο Γιώργος Χριστάκογλου από την Χαλκιδική.

Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο παλαίμαχος Κομοτηναίος διαιτητής Γιάννης Τοπούζης, που ωστόσο για επαγγελματικούς λόγους έχει μετακομίσει στην Θεσσαλία και έτσι λογίζεται πλέον ως παρατηρητής της ΕΠΣ Τρικάλων.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

Το πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ παραμονής/ανόδου στη Superleague 1 διαμορφώθηκε ως εξής, ύστερα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Τετάρτη 26/05/2021, 19:30, Ξάνθη Arena: Ξάνθη-Παναιτωλικός

Κυριακή 30/05/2021, 19:30, Γήπεδο Παναιτωλικού: Παναιτωλικός-Ξάνθη

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…