Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΕ Ξάνθης: Ευχαριστίες σε Αστυνομία, δήμαρχο, βουλευτή και παράγοντες του Ιωνικού

ΠΑΕ Ξάνθης: Ευχαριστίες σε Αστυνομία, δήμαρχο, βουλευτή και παράγοντες του Ιωνικού

0

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής στη Νίκαια

Με ένα καταιγισμό ευχαριστήριων ανακοινώσεων η ΠΑΕ Ξάνθης, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού της Κυριακής με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Δήμαρχος Ξάνθης, Σπύρος Τσιλιγγίρης, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλης Καραμαλάκης και λοιποί αστυνομικοί διευθυντές Αττικής και Πειραιά, έγιναν αποδέκτες της ευγνωμοσύνης της ΠΑΕ Ξάνθης.

Μάλιστα οι παράγοντες της ξανθιώτικης ΠΑΕ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιωνικού και τον Γενικό Αρχηγό για την φιλοξενία, παρά το γεγονός ότι ο Αρχηγός του ΑΟΞ προέβη σε μηνύσεις για συμπεριφορές φιλάθλων και παραγόντων του Ιωνικού, κατηγορώντας τους έως και για απόπειρα δηλητηριάσεως (!) με τρυπημένα μπουκαλάκια νερού. Ωστόσο δεν υπάρχουν κάποια δείγματα ειρωνείας στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Παρόλα αυτά, το μπαράζ των ευχαριστηρίων των πάντων, με καθυστέρηση δύο εικοσιτετραώρων από το παιχνίδι, δημιουργεί απορίες, για το αν τελικά δημιουργήθηκε τόσο μεγάλος κίνδυνος για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, κίνδυνος ο οποίος τελικά αποσοβήθηκε με την παρέμβαση όλων αυτών των πολιτικών προσώπων, των αστυνομικών και αθλητικών παραγόντων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ

Στα πλαίσια του ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ που διεξήχθη την 9-5-2021 για την 3η αγωνιστική των play offs του πρωταθλήματος Super League 2 της σεζόν 2020-2021, η διοίκηση του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ οφείλει ειλικρινώς να συγχαρεί και να ευχαριστήσει δημόσια για την άψογη συνεργασία τους και την ανάλογη συμβολή τους στην ομαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα:

Τον κο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη

Τον κ. Προιστάμενο της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Αττικής Νικόλαο Πετρόπουλο

Τον Αστυνομικό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιώς κ. Παναγιώτη Τζεφεράκο καθώς και τον κ. Νικόλαο Ζερβακάκο εκ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιώς για την άψογη τέλεση των καθηκόντων τους με την παράλληλη πιστή τήρηση των οικείων αθλητικών και όχι μόνο διατάξεων.

Την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Τον Παρατηρητή  του αγώνα κ. Δασκαλόπουλο Χαράλαμπο, για την συνεχή και αμέριστη συνεργασία του κατά την τέλεση των καθηκόντων του.


Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί  για τη συμβολή τους και την αμέριστη συμπαράστασή τους, ώστε να διασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του τόσο κρίσιμου και σημαντικού για την ομάδας μας ποδοσφαιρικού αγώνα Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ – Α.Ο. ΞΑΝΘΗ, την 9-5-2021, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των play offs, τους:

Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Μανώλη Τσέπελη

Βουλευτή Ξάνθης, κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη


Η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, τους κ.κ. Τσιριγώτη Γιάννη Πρόεδρο και Πασπαλιάρη Ανδρέα Γενικό Αρχηγό, για την φιλοξενία που έτυχε η ομάδα μας στο γήπεδο της Νίκαιας, στον μεταξύ μας αγώνα την Κυριακή 9-5-2021, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής των play offs.

Μετά τιμής

εκ της διοικήσεως της ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Στις 20:30 της 25ης Μαΐου ο τελικός Παναθηναϊκός – Άρης

Στο Πανθεσσαλικό γήπεδο Η ΕΠΟ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της ότι αποφασίστηκε η ώρα του τελικ…