-4 φιλέτα μπακαλιάρου (περίπου 150 γρ.)
-250 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
-200 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα
-200 γρ. ρεβίθια, βρασμένα
-150 γρ. φασολάκια, προβρασμένα
-100 γρ. ελιές, σε ροδέλες
-4 κλ. θυμάρι
-Αλάτι
-Πιπέρι
-Ελαιόλαδο
Παίρνουμε ένα φύλλο αλουμινόχαρτου, τοποθετούμε πάνω του ένα φύλλο λαδόκολλας, ρίχνουμε από πάνω μερικά βρασμένα ρεβίθια, λίγο καλαμπόκι, μερικές ελιές, λίγα φασολάκια, μερικά ντοματίνια, αλατοπιπερώνουμε και τοποθετούμε από πάνω ένα φιλέτο μπακαλιάρου.
Κατόπιν, αλατοπιπερώνουμε εκ νέου, πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, τοποθετούμε ένα κλωνάρι θυμάρι από πάνω και κλείνουμε το αλουμινόχαρτο προς τα μέσα σαν πουγκί. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα υλικά.
Αμέσως μετά, μεταφέρουμε τα 4 πουγκιά σε ένα ταψί του φούρνου και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 210°C στον αέρα για 20 λεπτά.
Μόλις είναι έτοιμο, σερβίρουμε το μπακαλιάρο ζεστό.