Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Ξεκίνησε η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 μμ

Ξεκίνησε η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 μμ

0

Από 3 Μαΐου θα μετατεθεί στις 11 μμ

Αλλαγές στο ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας ισχύουν από χθες, Μεγάλη Δευτέρα, 26 Απριλίου, αφού πλέον οι μετακινήσεις θα επιτρέπονται για επιπλέον μια ώρα, δηλαδή έως και τις 22:00, αντί για τις 21:00.
Έτσι τη Μεγάλη Εβδομάδα η κυκλοφορία θα επιτρέπεται από τις 05:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου το ωράριο διαμορφώνεται από τις 05:00 μέχρι και τις 23:00. Σημειώνεται ότι στις 3 Μαΐου επαναλειτουργεί και η εστίαση μετά από έξι μήνες.
Την Κυριακή του Πάσχα υπάρχει η δυνατότητα συγκέντρωσης δύο οικογενειών έως 9 άτομα, ενώ αν πρόκειται για υπαίθριο χώρο δύο ευρύτερες οικογένειες έως 12 άτομα. Συστήνεται η διενέργεια προηγούμενου οικιακού αυτοδιαγνωστικού τεστ σε όσους συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις αυτές».
Τι ισχύει για όσους φεύγουν από κατάστημα εστίασης στις 23:00
«Το ωράριο για τα εστιατόρια θα είναι μέχρι τις 11 το βράδυ. Δε θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για κάποιον που φεύγει από το κατάστημα στις 11. Δεν υπάρχει θέμα προστίμου από τη στιγμή που θα ανοίξει η εστίαση», εξήγησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το Σάββατο (24/4) στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αναφορικά με το άνοιγμα της εστίασης από τις 3 Μαΐου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…