Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ 2006-2007 : Η καλύτερη σεζόν στην Γ΄ Εθνική του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης

2006-2007 : Η καλύτερη σεζόν στην Γ΄ Εθνική του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ Ξάνθης

0

Τιμή στους αθλητές που έγραψαν ιστορία

Από τις αρχές Νοεμβρίου, ο ερασιτεχνικός αθλητισμός τελεί υπό αδράνεια. Όσες τηλεδιασκέψεις και να πραγματοποιηθούν, με καλεσμένους μεγάλους προπονητές ή μπασκετμπολίστες, δεν αναπληρώνεται η δια ζώσης προπόνηση. Μήπως είναι η κατάλληλη περίοδος, ώστε να τιμήσουμε τους αθλητές που έγραψαν ιστορία, με το απαράμιλλο σθένος τους, μέσα στα γήπεδα, εν αγνοία τους.

Ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ κάνει την αρχή, με την καλύτερή του, χρονιά στην Γ’ Εθνική κατηγορία, την περίοδο 2006-2007, έχοντας παίκτες, οι οποίοι χωρίς να έχουν κανένα οικονομικό όφελος, με μόνο εφόδιο την αγάπη τους για την καλαθοσφαίριση, δούλεψαν, βελτιώθηκαν και διέπρεψαν σ’ ένα αξιόλογο πρωτάθλημα. Πολλά από αυτά τα παιδιά, έπαιξαν σε υψηλότερο επίπεδο, ενδεικτικό της βελτίωσης που είχαν.

Σας παρουσιάζουμε τους αθλητές που την συγκεκριμένη περίοδο, κατάφεραν τις περισσότερες νίκες στη Γ’ Εθνική, μια μοναδική παρέα, υπόδειγμα αλτρουισμού, με σκοπό να τους τιμήσουμε και να τους κάνουμε γνωστούς στους νεότερους αθλητές μας καθώς και στο ευρύτερο φίλαθλο κοινό.

ΒΑΖΑΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, το μυαλό της ομάδας, ο ιθύνων νους, ο μίστερ ασίστ.

ΓΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο υπερηχητικός ΑΛΕΞ, με τις αστείρευτες δυνάμεις, τα επιτόπια καρφώματα που έμειναν στη μνήμη μας.

ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, το θαύμα της φύσης, το προσωνύμιο προέκυψε σε έναν αγώνα, όταν επιτιθέμενος αντίπαλος προσέκρουσε πάνω του και λαμβάνοντας υπόψη τη θεωρία της φυσικής, κρούση δύο σωμάτων, το ελαφρύτερο εκτινάχθηκε προς τα πίσω.

ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, η προσωποποίηση της αθλητικότητας και αγωνιστικότητας, αφού πήρε το πτυχίο του και έφυγε από την Ξάνθη, το όνομα του, αναφερόταν για πολλά χρόνια, στους μικρότερους αθλητές, ως πρότυπο.

ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, μπασκετική ποιότητα, άλλωστε ο τόπος καταγωγής του, οι Σέρρες, φημίζεται γι’ αυτό.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, αέρινος, αλτικός, διδακτορικός φοιτητής τότε, λαμπρό παράδειγμα σύμπλευσης μόρφωσης και καλαθοσφαίρισης.

ΣΠΑΝΟΣ ΦΑΝΗΣ, η ήρεμη δύναμη της ομάδας, αθροιζόμενη με τη μεγάλη μπασκετική του ποιότητα, σκιαγραφούσε έναν τέλειο παίχτη.

ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΗΛΙΑΣ, σαφέστατα ο πιο βελτιωμένος παίκτης, ξεκίνησε τη χρονιά με μικρή συμμετοχή και έφτασε να παίρνει αγώνες με την απόδοσή του.

ΚΟΥΤΣΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ, η καλύτερη άμυνα της εποχής σε παίκτη χωρίς μπάλα, ταυτόχρονα τριποντέρ ολκής.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, απαράμιλλη αμυντική αφοσίωση, κυρίως σε παίκτη με μπάλα.

ΛΙΘΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, με κορμί μπόντυ μπίλντερ και απίστευτες ικανότητες, βοήθησε τα μέγιστα.

-ΚΟΥΤΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο αρχηγός, που δε δίστασε ποτέ να προστατέψει και να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του σε στιγμές έντασης, επίσης βασικός συντελεστής της ανόδου στην Γ’ Εθνική, όπως και στην παραμονή το 2005-2006.

-ΤΣΑΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ταχύτατος, ευέλικτος και ψυχωμένος.

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ο μικρός της ομάδας, με άγνοια φόβου και κινδύνου, ενδεικτικό αυτού, στο παιχνίδι μέσα στην ΧΑΝΘ μπήκε 9 δεύτερα πριν τελειώσει το ημίχρονο, πετυχαίνοντας τρίποντο στην πρώτη του επαφή.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους!

Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ, εξαιτίας του ήθους και της αγωνιστηκότητά σας, ο ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ, κέρδισε τον σεβασμό των ομάδων της Θεσσαλονίκης! Λειτουργήσατε ως πρότυπα για τους μικρότερους αθλητές μας, δώσατε την απαραίτητη ώθηση, για τις επόμενες επιτυχίες που ακολούθησαν.

Άλλωστε, το παρόν άρθρο, αυτόν τον σκοπό υπηρετεί.

Η πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
Αναστασία Νατάσα Μακρή

  • Για κάθε Κυριακή

    Βαρέθηκα να γράφω για γυναικοκτονίες, κουράστηκα, όχι γιατί μου είναι αδιάφορες, τουναντίο…
  • Εν όψει της ημέρας

    Μια κόκκινη γραμμή, η αλήθεια και το ψέμα, δεν είναι ευθεία μα κυματιστή, απ’ τη μία…
  • Πρόσωπα & Γεγονότα, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

    Συνεργαζόμενοι οι δασικοί υπάλληλοι Ο σχεδιασμός για τις δασικές πυρκαγιές αλλάζει. Θα εφα…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Ασημένιες οι Κορασίδες της Ασπίδας Ξάνθης!

Πήρε το πρωτάθλημα ο Αστέρας Καβάλας Ο Αστέρας Καβάλας είναι ο πρωταθλητής στην κατηγορία …