Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ «House of Angels»: Η γεμάτη συγκίνηση ταινία του Γιώργου Μαυρίδη για τα αδέσποτα

«House of Angels»: Η γεμάτη συγκίνηση ταινία του Γιώργου Μαυρίδη για τα αδέσποτα

0

Και η αληθινή ιστορία του κουταβιού που κακοποιήθηκε στην Ξάνθη

 Είναι ευρέως γνωστό πως ο Γιώργος Μαυρίδης τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Πολλές φορές στο παρελθόν έχει μιλήσει δημόσια για τους τρόπους που όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε τα αδέσποτα ζωάκια προσφέροντάς τους έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Ο γνωστός παρουσιαστής δημιούργησε μία ταινία με τίτλο: «House of Angels (Το Σπίτι των Αγγέλων)», διάρκειας 48 λεπτών.

Η εν λόγω ταινία είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία ενός κουταβιού που κακοποιήθηκε από ανθρώπους. Η Τσίχλα, έτσι είναι το όνομα της σκυλίτσας, ακρωτηριάστηκε από κάποιους δράστες, οι οποίοι δε σταμάτησαν εκεί, αφού την έλουσαν με οξύ και στη συνέχεια της έδωσαν να πιει.

Αυτή η αποτρόπαια πράξη συνέβη στην Ξάνθη και όταν ο tatoo artist αποφάσισε να τη βοηθήσει και έτσι την υιοθέτησε. Τελικά, η Τσίχλα τα κατάφερε και πλέον ζει μαζί του αλλά και με την άλλη του σκυλίτσα, τη Μόλυ.

Ο Γιώργος Μαυρίδης, αποφάσισε την Παγκόσμια Ημέρα αδέσποτων ζώων (04/04) να κυκλοφορήσει το οδοιπορικό του στην Ξάνθη και την Φιλοζωική οργάνωση για ανάπηρα σκυλιά «Αδεσποτούλια Ξάνθης», ως αντάλλαγμα για το καλό που έκαναν οι άνθρωποι εκεί για να σώσουν την Τσίχλα, πριν από έναν χρόνο.

Τι γράφει ο ίδιος για την ταινία του «Αυτό ήταν φίλοι μου το» House of Angels» Ανέβηκε στο κανάλι μου στο YouTube – George Mavridis και θα μείνει εκεί για να το βλέπουμε ξανά και ξανά και να μας θυμίζει ότι στην ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται. Πρέπει να χαράζεις τον δρόμο σου και να προσπαθείς μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου! Καλή προβολή και εύχομαι να σας αρέσει, να το αγκαλιάσετε και να το αγαπήσετε!».

Η ταινία αποτυπώνει ιστορίες εθελοντών και δείχνει πόσο δύσκολο είναι να μπορείς να φροντίσεις αδέσποτα σκυλιά σε ένα καταφύγιο.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…