Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΟΞ: Απογοήτευσε με τη λευκή ισοπαλία στα Τρίκαλα

ΑΟΞ: Απογοήτευσε με τη λευκή ισοπαλία στα Τρίκαλα

0

Χωρίς ευκαιρίες και χωρίς σκορ έφυγε η Ξάνθη αλλά παραμένει στην 3η θέση

Άλλη μία ισοπαλία μετρά στο ενεργητικό της η ξανθιώτικη ομάδα μετά το 0-0 με την ομάδα των Τρικάλων. Ο ΑΟ Ξάνθης στάθηκε για άλλη μια φορά κατώτερος των περιστάσεων, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κατέβηκε στο γήπεδο χτυπημένος από κορωνοϊό, χωρίς μάλιστα να έχει στο πάγκο της τον προπονητή της.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις από την αρχή του αγώνα και λίγο έλειψε να σημειωθεί το 1-0 από το 5’ με τον Πέλκα που αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα των Ακριτών βελτιώθηκε, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία ευκαιρία και τελικά δεν ήρθε το γκολ για την πολυπόθητη νίκη.

Με το ισόπαλο «λευκό» σκορ, τα Τρίκαλα έφτασαν τους 20 βαθμούς στην 9η θέση, ενώ η Ξάνθη έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τον Λεβαδειακό στην δεύτερη θέση, και μένει 3η με 32 βαθμούς, αλλά και με εννιά συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα.

Οι συνθέσεις

Τρίκαλα (Παπαβασιλείου-Μπακαρός): Γιακουμής, Τάχατος, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Νιάρος, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Ευθυμίου, Πέλκας (90′ Πανίδης), Ελευθεριάδης (79′ Αλμπάνης), Σταματής (83′ Ντιαλόσι).

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Γκαρσία, Μικελτάντζε (74′ Καπνίδης), Τάτος, Πέτροβιτς, Μπριλάντε, Βέρκερ, Σιατραβάνης (82′ Τεσίγια), Σχρόιγεν (46′ Θ. Παπάζογλου), Τ. Παπάζογλου (57′ Τσαμούρης), Δημούτσος (82′ Ντίνας).

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έρχεται το ποδηλατικό διήμερο στη Θάσο το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Απριλίου

Με το γύρο του νησιού και ανάβαση στο Τρίκορφο Η Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου με την οργανω…