Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Ξάνθη

Πρώτη εκτός έδρας νίκη για την Ξάνθη

0

Με «τριπλό» επιστρέφει από την Άρτα η ξανθιώτικη ομάδα

 Νίκησε με 0-1 χάρη στο γκολ του Έμπερτ στο 76’

Κυρίαρχη ήταν η Ξάνθη στο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη στην Άρτα, κερδίζοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, με 1-0 χάρη στο γκολ του Έμπερτ.

Η ομάδα της Ξάνθης έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στην αρχή του αγώνα, με δυνατό σου του Έμπερτ στο 6ο λεπτό, που δεν κατάφερε να βρει τα δίχτυα, χτυπώντας στο δοκάρι του Μπουργάνη.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα με χλιαρές προσπάθειες από την πλευρά των γηπεδούχων που δεν απείλησαν τον Ίζο.

Ωστόσο, στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης η Ξάνθη κέρδισε πέναλτι, ο Μπουργάνης απέκρουσε την εκτέλεση του Έμπερτ, αλλά ο ίδιος στην επαναφορά έκανε το 0-1.

Με βάση το αποτέλεσμα, η Ξάνθη με τρεις επιπλέον βαθμούς φτάνει τους εννέα (με ένα παιχνίδι λιγότερο), κατέχοντας την 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Καραϊσκάκης παραμένει τελευταίος με μόλις τρεις βαθμούς.

Η σύνθεση των ομάδων

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Γιάννης Μάγγος): Μπουργάνης, Θεολόγου, Φαν Ίπερεν, Ρουμπαγκούκα, Δούμτσιος, Μαραθωνίτης, Παπανίκου, Κόκας, Κλιγγόπουλος, Ρούνεϊ, Λόβριτς.

ΞΑΝΘΗ (Tony Popovic): Ίζο, Παπάζογλου, Πέτροβιτς, Τεσίγια, Μπριλάντε, Σχρόιγεν, Καπνίδης, Έμπερτ, Σιατραβάνης, Γκαρσία, Βέρκερ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …