Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Καβάλα: Πήγαν σε γυμναστήριο παρά την απαγόρευση

Καβάλα: Πήγαν σε γυμναστήριο παρά την απαγόρευση

0

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου για παραβίαση της υποχρεωτικής αναστολής λειτουργίας και 300 ευρώ σε δύο αθλούμενους

 

Παραβίαση της υποχρεωτικής αναστολής λειτουργίας γυμναστηρίου διαπιστώθηκε στην Καβάλα, όπου επιβλήθηκε πρόστιμο στον ιδιοκτήτη, καθώς και σε δύο αθλούμενους που εντοπίστηκαν εντός.

Αναλυτικά, στο πλαίσιο των αστυνομικών ελέγχων για την τήρηση των μέτρων, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (65.813) έλεγχοι, από τους οποίους οι (8.201) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».  Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.566) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (28) συλλήψεις, ως ακολούθως:

  • (1.185) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων οι (54) ήταν στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
  • (322) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. και επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ και πρόστιμα των 150 ευρώ, εκ των οποίων (19) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
  • (59) παραβάσεις και (28) συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας πραγματοποιήθηκε σύλληψη και 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, καθώς και από 300 ευρώ πρόστιμο σε δύο  πελάτες, για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Θάσος: Τον λήστεψαν έξω από το σπίτι του

Άγνωστος τον χτύπησε με σωλήνα και του πήρε το τσαντάκι με χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο…