Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Καθιερώνεται εβδομαδιαία σύσκεψη Τσιόδρα-Χαρδαλιά με τους περιφερειάρχες

Καθιερώνεται εβδομαδιαία σύσκεψη Τσιόδρα-Χαρδαλιά με τους περιφερειάρχες

0

Για αμφίδρομη ενημέρωση και συντονισμό των δράσεών τους. Η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή

 

Ευρεία σύσκεψη μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή υπό τον Νίκο Χαρδαλιά και τον Σωτήρη Τσιόδρα με επίκεντρο τις Περιφέρειες.

Σκοπός της σύσκεψης ήταν η σε βάθος ενημέρωση των Περιφερειαρχών για την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με τη διασπορά του κορωνοϊού και ο καλύτερος συντονισμός όλων των υπό την εποπτεία τους φορέων για τη διαχείριση της πανδημίας.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας, ενώ ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενημέρωσε εκτενώς τους παριστάμενους για την επιδημιολογική εικόνα κάθε μίας από τις 13 Περιφέρειες. Στο πλαίσιο της συζήτησης συμφωνήθηκε η σύσκεψη να επαναλαμβάνεται κάθε Παρασκευή για την αμφίδρομη ενημέρωση των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των δράσεών τους.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιου Πέτσα, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρος Λιβάνιος, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) Δημήτρης Παπαστεργίου και ο προέδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…