Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κατέθεσε την παραίτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Παπαδόπουλος

Κατέθεσε την παραίτησή του ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Παπαδόπουλος

0

Πολιτική κώφωση επιρρίπτει στη δημοτική αρχή και ασκεί κριτική για τις ατέρμονες αντιπαραθέσεις στο δημοτικό συμβούλιο. Ζητά συγγνώμη από τους δημότες

 

Την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου κατέθεσε το πρωί της Δευτέρας στο πρωτόκολλο του δήμου και υπόψη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Αγάπη για την Ξάνθη μας», Βασίλης Παπαδόπουλος, επιβεβαιώνοντας την πρόθεση που εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο της προηγούμενης Δευτέρας.

Ο κ. Παπαδόπουλος επικρίνει τη δημοτική αρχή, κατηγορώντας για πολιτική κώφωση απέναντι σε δυνητικούς αρωγούς, ενώ ασκεί κριτική και για την κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο με τις ατέρμονες αντιπαραθέσεις. Τέλος, ζητά συγγνώμη από τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν ως εκπρόσωπο στο δημοτικό συμβούλιο, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση.

 

Αντικατάσταση

Αμέσως επόμενος στη λίστα εκλογής είναι ο Σταμάτης Σταματιάδης, ο οποίος θα κληθεί άμεσα από τον δήμαρχο, προκειμένου να ορκιστεί στη θέση του παραιτηθέντος δημοτικού συμβούλου. Ο ίδιος θα έχει προθεσμία πέντε ημερών να αποδεχθεί τη θέση διαφορετικά καλείται ο επόμενος επιλαχών.

Η στάση που θα κρατήσει βέβαια, θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις της παράταξης που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, σχετικά με το αν τελικά θα προχωρήσει η παραίτηση του συνόλου των δημοτικών συμβούλων.

 

Η επιστολή παραίτησης

Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης,

Δεχθείτε την παραίτησή μου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου, ακολούθως με τα όσα σχετικά είχα προφορικά καταθέσει κατά τη συνεδρίαση της 15ης Φεβρουαρίου 2021.

Η απόφασή μου αυτή δεν ελήφθη αβασάνιστα. Είναι οριστική και αμετάκλητη, αποτελεί δε την ύστατη γραμμή πολιτικής άμυνας έναντι σε μία σταδιακή διολίσθηση στη μη-παραγωγή πολιτικής σκέψης και, κυρίως, στη μη-παραγωγή έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητα του Δημότη. Η Δημοτική Αρχή περιφρονεί κάθε δυνητικό αρωγό και εξακολουθεί να επιλέγει την πολιτική κώφωση.

Η συμμετοχή μου σε ένα Σώμα αποστεωμένο από καίριες αποφασιστικές δυνατότητες και παραδομένο σε ατέρμονους κύκλους διήμερης ή και τριήμερης αντιπαράθεσης αντί της κατάθεσης ειλικρινών, ξεκάθαρων και τολμηρών επιχειρημάτων που να ανατέμνουν το ατελέσφορο των προτεραιοτήτων και των πρακτικών της Δημοτικής Αρχής υπερβαίνει την πολιτική μου λογική και προσέγγιση.

Τη μοναδική μου συγγνώμη την οφείλω στους Δημότες που με εμπιστεύτηκαν ως εκπρόσωπό τους. Σε αυτούς έχω να καταθέσω ότι προσωπικά αναλαμβάνω την πολιτική ευθύνη που δεν κατάφερα να εμπνεύσω έστω και λίγο το σημερινό τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι και ότι θα συνεχίσω με όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα για μία χρηστή και αποτελεσματική Διοίκηση που θα υπηρετεί όλους αδιακρίτως.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» η κινητροδότηση των ιατρών στο Γ.Ν.Ξ.

Καμία αποτελεσματική πρωτοβουλία δεν έχει υιοθετηθεί – Το «βλέπει εκ νέου» η νέα δημ…