Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΑΜΘ: Πολύ ικανοποιητικό το επίπεδο συμμόρφωσης στα μέτρα

ΑΜΘ: Πολύ ικανοποιητικό το επίπεδο συμμόρφωσης στα μέτρα

1

Τον Ιανουάριο ελέγχθηκαν 2.285 καταστήματα και προέκυψαν πέντε παραβάσεις. Τρία πρόστιμα σε 1.615 ελέγχους σε ΜΜΜ και άλλα τρία σε 7.947 ελέγχους στα αεροδρόμια

 

Συνεχίζονται εντατικά οι αστυνομικοί έλεγχοι για την εφαρμογή των μέτρων, ενώ κάθε εβδομάδα σχεδόν προκύπτουν νέοι κανόνες και αναμορφώσεις των περιορισμών, ανάλογα με την επιδημιολογία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης ΑΜΘ, τον Ιανουάριο για τον έλεγχο εφαρμογής των μέτρων πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.285 έλεγχοι σε καταστήματα απ’ όπου και προέκυψαν πέντε παραβάσεις. Ακόμη, καταγράφηκαν τρεις μόλις παραβάσεις σε 1.615 ελέγχους σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Από τους ελέγχους σε άλλα σημεία και κυρίως στους δρόμους για πεζούς και διερχόμενους με οχήματα πραγματοποιήθηκαν 74.963 έλεγχοι και επιβλήθηκαν 2.466 πρόστιμα λόγω των παραβάσεων που διαπιστώθηκαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα αεροδρόμια της ΑΜΘ διενεργήθηκαν 7.947 έλεγχοι και προέκυψαν τρεις παραβάσεις.

Η αστυνομία έλαβε επίσης 53 καταγγελίες για διατάραξη, εκ των οποίων παρενέβη για έλεγχο σε όλες χωρίς να διαπιστώσει κάποια παράβαση και χωρίς να προβεί σε σφράγιση καταστημάτων.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…