Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Τραγωδία στις Σάτρες: Απανθρακώθηκε ζευγάρι ηλικιωμένων από πυρκαγιά στο σπίτι τους…

Τραγωδία στις Σάτρες: Απανθρακώθηκε ζευγάρι ηλικιωμένων από πυρκαγιά στο σπίτι τους…

0

Ο 89χρονος δεν μπόρεσε να βοηθήσει την παράλυτη 83χρονη σύζυγό του και «έφυγαν» μαζί…

 

Ο γιος τους έλειπε και η νύφη τους πήγε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Οι γείτονες δεν μπόρεσαν να τους βοηθήσουν – Όταν ήρθε η Πυροσβεστική ήταν αργά…

 

 

Μια ανείπωτη τραγωδία ζει από την Πέμπτη το απόγευμα ο μικρός οικισμός των Σατρών του δήμου Μύκης. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο σπίτι τους και τους βρήκαν απανθρακωμένους οι πυροσβέστες….

Σοκ στις Σάτρες: Κάηκαν ζωντανοί δύο ανήμποροι ηλικιωμένοι

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο 89χρονος με την 83χρονη σύζυγό του ζούσαν β΄ όροφο της διώροφης κατοικίας τους και στο ισόγειο διαμένει ο γιος τους με την σύζυγο του και τα δύο παιδιά τους. Τα δύο επίπεδα   δεν επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα αλλά και τα δύο έχουν πρόσβαση απευθείας με την αυλή αφού η κατοικία είναι σε κεκλιμένο επίπεδο λόγω γεωμορφολογίας του εδάφους.

Η γιαγιά ήταν παράλυτη – Ο γιος έλειπε και η νύφη πήγε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους προκλήθηκε πυρκαγιά στον πάνω όροφο. Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κανείς από τους ενοίκους του ισογείου καθώς ο γιος λείπει ενώ η νύφη τους είχε πάει στον διπλανό οικισμό για να μεταφέρει τα παιδιά της από το σχολείο. Οι γείτονες προσπάθησαν να σώσουν το ζευγάρι αλλά δεν τα κατάφεραν να προσεγγίσουν κι ο ηλικιωμένος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να βοηθήσει την γυναίκα του που ήταν παράλυτη. Έτσι «έφυγαν» μαζί…

Η Πυροσβεστική βρήκε απανθρακωμένες τις σωρούς τους

Η Πυροσβεστική Ξάνθη ειδοποιήθηκε στις 5.30 μ.μ. και μετέβη με 5 οχήματα εκ των οπίων 2 υδροφόρα και 10 άνδρες. Κατάφεραν γρήγορα να κατασβήσουν την πυρκαγιά αλλά για τους ηλικιωμένους ήταν αργά. Βρήκαν τις σωρούς τους απανθρακωμένες και τις μετέφεραν για νεκροψία – νεκροτομή. Η Πυροσβεστική Ξάνθης διενεργεί έρευνα για την εξακρίβωση των αιτιών του τραγικού συμβάντος. Να σημειώσουμε ότι το σπίτι είχε θέρμανση από ξυλόσομπες και πιθανότατα η πυρκαγιά να προήλθε από κακό χειρισμό.

 Ο βουλευτής Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και ο δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν επισκέφτηκαν τον οικισμό

Συγκλονισμένη όλη η τοπική κοινωνία που έχασε με τόσο τραγικό τρόπο δύο ηλικιωμένα μέλη της. Τον οικισμό των Σατρών επισκέφτηκε και συνομίλησε με τους κατοίκους βουλευτής Ξάνθης κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ καθώς επίσης και ο δήμαρχος Μύκης κ. Χουσεΐν Ντελή Ριτβάν.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…