Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Οι εμβολιασμοί νέο πεδίο «μάχης» για τις τοπικές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Οι εμβολιασμοί νέο πεδίο «μάχης» για τις τοπικές ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

0

 Αλληλοκατηγορούνται για… ανεμελιά ως προς την διεξαγωγή του προγράμματος εμβολιασμών

Η είδη που κυκλοφόρησε για να αναβολή των εμβολιασμών στην Ξάνθη και η μετάθεση της ημερομηνίας για την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, προκάλεσε νέα κόντρα ανάμεσα στις τοπικές οργανώσεις ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας.

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης είχε δηλώσει σχετικά: «η αναβολή γεννά ερωτηματικά καθώς έρχεται μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τον προκλητικό εμβολιασμό κυβερνητικών παραγόντων και παρατρεχάμενων του κομματικού μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας. Γεγονός που εξέθεσε τη χώρα μας διεθνώς καθώς είμαστε η μόνη χώρα όπου οι VIP της κυβέρνησης εμβολιάστηκαν πριν το υγειονομικό προσωπικό της πρώτης γραμμής.

Αυτά συμβαίνουν  ενώ, πρώτη μέρα του έτους, ανακοινώθηκαν 43 νέοι θάνατοι από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 4881 θανάτους συνολικά στη χώρα. Στο νομό Ξάνθης ανακοινώθηκαν 17 νέα κρούσματα.

Αυτή η …ανεμελιά τελικά, δείχνει την πλήρη ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Οι υγειονομικοί θα μείνουν με το χειροκρότημα».

Απάντηση έλαβε άμεσα από τη ΔΕΕΠ ΝΔ Ξάνθης που το τελευταίο διάστημα δεν αφήνει καμία κριτική προς την κυβέρνηση να «πέσει κάτω». Στην ανακοίνωσή της η τοπική της ΝΔ αναφέρει: «κατανοούμε απόλυτα την … ανεμελιά της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης σχετικά με την αντιπολιτευτική της θέση όσον αφορά τον εμβολιασμό για τον covid-19 του υγειονομικού προσωπικού  του Νοσοκομείου Ξάνθης.

Ούτε σάλος δημιουργήθηκε κύριοι της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, ούτε η χώρα μας εκτέθηκε διεθνώς, ούτε φυσικά αναβλήθηκαν επ’ αόριστον οι εμβολιασμοί. Το μόνο που έγινε ήταν μια επικαιροποίηση του προγράμματος εμβολιασμών σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα. Αντί στις 4/1ου μεταφέρθηκε στις 8/1ου. Είναι εμφανέστατο το αδιέξοδο στο οποίο έχετε οδηγηθεί και είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί όταν ένας πολιτικός χώρος όπως ο ΣΥΡΙΖΑ δρα και ενεργεί τον 21ο αιώνα με κείμενα που γράφτηκαν στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα δεν είναι δυνατόν να παρακολουθήσει τις ταχύτητες με τις οποίες συγκεντρώνεται, αναπαράγεται και κυκλοφορεί η πληροφορία.

Η πραγματική πληροφορία όμως είναι πως η Ελλάδα βρίσκεται στην 20η θέση της παγκόσμιας κατάταξης μεταξύ των χωρών που έχουν ξεκινήσει την ανοσοποίηση του πληθυσμού με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Εργαστηρίου Δεδομένων, ξεπερνώντας σε αριθμούς εμβολιασμών αρκετές χώρες, όπως τη Γαλλία, τη Φινλανδία, την Τσεχία, την Ιρλανδία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η αντεπίθεση με την επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό, που θα απελευθερώσει την κοινωνία και την οικονομία από την καθήλωση που επέβαλε η παγκόσμια μάστιγα του κορονοϊού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Στ. Κούλογλου: «Οφείλουμε να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη επί ΣΥΡΙΖΑ»

Ο δημοσιογράφος και εκ νέου υποψήφιος ευρωβουλευτής, αυτή τη φορά με τη Νέα Αριστερά, παρε…