Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Αλεξανδρούπολη: Μέσα σε δέμα με ρούχα βρήκε την κάνναβη η Laika

Αλεξανδρούπολη: Μέσα σε δέμα με ρούχα βρήκε την κάνναβη η Laika

0

Σε νέα επιχείρηση συμμετείχε ο σκύλος της Δίωξης. Συνελήφθησαν δύο γυναίκες και ένας άνδρας για διακίνηση ναρκωτικών. Εμπλέκεται άλλο ένα άτομο που είναι στη φυλακή

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 589,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα φυτό κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 

Συνελήφθησαν το σαββατοκύριακο, στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρία άτομα ελληνικής υπηκοότητας (ένας άντρας και δύο γυναίκες), που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών. Ταυτοποιήθηκε επίσης η εμπλοκή ενός ακόμη ατόμου, ο οποίος είναι έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών “Laika”, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν τον άνδρα να κατέχει δέμα, που περιείχε ποσότητα ναρκωτικών, το οποίο μόλις είχε παραλάβει.

Συγκεκριμένα, το δέμα περιείχε είδος ρουχισμού με το οποίο ήταν περιτυλιγμένη μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 585 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν επίσης οι δύο γυναίκες, οι οποίες ήταν επιφορτισμένες με την παραλαβή, αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη άνδρα, ήδη έγκλειστου σε κατάστημα κράτησης της χώρας, που συντόνιζε τη δράση του κυκλώματος.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων καθώς και την κατοχή τους βρέθηκαν επίσης μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • 1 φυτό κάνναβης, ύψους 15 εκατοστών
  • μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό
  • σπόροι κάνναβης
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • 1 μεταλλικός τρίφτης
  • 2 λαμπτήρες και 1 ανεμιστήρας
  • 1 μαχαίρι
  • κινητά τηλέφωνα

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνελήφθη διαρρήκτης επιχειρήσεων στην Ξάνθη

Έκλεψε τηλεόραση από επιχείρηση και προσπάθησε να διαρρήξει άλλα δύο καταστήματα   Συ…