Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Τοποθετήθηκε χθες η μονάδα οξυγόνου στο ΓΝΞ

Τοποθετήθηκε χθες η μονάδα οξυγόνου στο ΓΝΞ

0

Παρέμβαση Φανουράκη για το θέμα της δωρεάς: Όταν η κοινωνία αγωνιά και τα μέσα είναι λιγοστά για να καλύψουν τις ανάγκες, οι προσφορές είναι καλοδεχούμενες

Τοποθετήθηκε χθες η Κινητή Μονάδα Οξυγόνου στο Νοσοκομείο Ξάνθης, μετά την απόφαση που ελήφθη από τα συλλογικά όργανα του δήμου Ξάνθης. Η μονάδα τοποθετήθηκε σε εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου και ο δήμος θα αναλάβει να εγκαταστήσει τις αναμονές του κτηρίου, ώστε στη συνέχεια να ξεκινήσει η παροχή.

Την αντίδραση του αντιδήμαρχου Οικονομικών Μανώλη Φανουράκη προκάλεσαν πάντως, οι διαμαρτυρίες για την προέλευση των χρημάτων της δωρεάς και οι εικασίες για σύνδεση με το μειονοτικό κόμμα DEB. «Τρανός καημός και κούφιος λογισμός», σχολίασε σε ανάρτησή του ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μανώλης Φανουράκης, με αφορμή επικριτικά σχόλια για την προέλευση της δωρεάς και εικασίες σύνδεσης με το DEB. «Όταν η κοινωνία αγωνιά και τα μέσα είναι λιγοστά για να καλύψουν τις ανάγκες, οι προσφορές είναι καλοδεχούμενες. Αυτό έκρινε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή για την αποδοχή της δωρεάς από τους Έλληνες Μουσουλμάνους συμπολίτες μας, της Κινητής Μονάδας Οξυγόνου και το Δημοτικό Συμβούλιο τη παραχώρηση της, προς το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης», επεσήμανε ο ίδιος, και πρόσθεσε, «με την έκταση και την ένταση της επιδημίας, οι ελλείψεις σε υποδομές και τεχνολογικό εξοπλισμό είναι καθημερινά το άχθος όσων δίνουν τη μάχη για να σωθούν ζωές. Την κρίσιμη αυτή περίοδο όσοι επενδύουν στην πολιτική τους επιβίωση με ανεύθυνη δημαγωγία, ας έχουν κατά νου πως συμπολίτες μας δίνουν τον αγώνα της επιβίωσης στις κλίνες των νοσοκομείων».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

«Βγάζει την ουρά του» από την διαχείριση των αδέσποτων ο δήμος Ξάνθης

Αίτημα για 25.000 ευρώ μόνο για προμήθεια τροφής – Στον δήμο Τοπείρου η μερίδα του λ…