Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Μ Τσέπελης: «Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Από απόσταση, αλλά όλοι μαζί….»

Μ Τσέπελης: «Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Από απόσταση, αλλά όλοι μαζί….»

0

Για το «Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό anti-covid χωριό» με διαδικτυακές εκδηλώσεις που ετοιμάζει το Κέντρο Πολιτισμού, ενημερώνει ο δήμαρχος

 Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν οι δράσεις που ετοιμάζονται

Για τις διαδικτυακές εκδηλώσεις που ετοιμάζει το Κέντρο Πολιτισμού, σε αντικατάσταση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που φέτος δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω της πανδημίας, ενημερώνει ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, σημειώνοντας ότι «αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε εξαιρετικά».

Αναλυτικά, ο δήμαρχος αναφέρει: «έχουμε εισέλθει στον Δεκέμβριο, τον μήνα των γιορτών.

Φέτος όμως οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι διαφορετικές για όλους μας.

Ο Δήμος Ξάνθης, θέτοντας στο επίκεντρο την προστασία της δημόσιας υγείας, λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα που οι επιστήμονες συστήνουν, για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στην κοινωνία μας.

Με αφορμή, λοιπόν, την ανάγκη του να “Μείνουμε Ασφαλείς”, αυτές τις γιορτές που τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί όχι μόνο για την χώρα μας αλλά και παγκοσμίως ο Δήμος Ξάνθης, για το 2020, δε θα πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις που προετοίμαζε για την εορταστική περίοδο, με τη λειτουργία της «Ευχούπολης» και το σύνολο των δράσεων στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Ξάνθης, διότι αυτό θα προκαλούσε συνωστισμό και συγχρωτισμό.

Έχουν αλλάξει πολλά.

Σε πείσμα των καιρών επιμένουμε να δίνουμε το δικό μας μήνυμα.

Στις φετινές διαφορετικές γιορτές, στέλνουμε το μήνυμα ότι ο Δήμος Ξάνθης είναι δίπλα σε όλους και όλες εσάς, με περισσότερο φως και χρώμα τις γιορτινές μέρες, με αισιοδοξία αλλά και ασφάλεια.

Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης έχει να προτείνει, στην υπέροχη κοινωνία μας, εναλλακτικές εορταστικές δράσεις που μπορούν να δώσουν σε όλους τους δημότες μας, αλλά πολύ περισσότερο στα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές στις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ένα ηλεκτρονικό Δώρο, ώστε να μείνουν χαμογελαστά, ενεργά και δημιουργικά.

Με φαντασία, θετική ενέργεια και χαμόγελο, μικροί και μεγάλοι, θα βρεθούμε στο: «Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό anti-covid χωριό»

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά.

Θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε εξαιρετικά.

Από απόσταση, αλλά όλοι μαζί….

Μια σειρά εκδηλώσεων, δράσεων, αμφίδρομης επικοινωνίας, θα μας ενεργοποιήσει και θα περάσουμε πολλές ημέρες όλοι μαζί. Θα μοιραστούμε ταξίδια στο χωριό του Αη Βασίλη, θα δοκιμάσουμε χριστουγεννιάτικα γλυκά, θα στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δεντράκι μας, θα ζωγραφίσουμε για τα Χριστούγεννα, θα πούμε τραγούδια, θα συμμετέχουμε σε όμορφες …. «σκανδαλιές», θα ψάλουμε τα κάλαντα, θα χαμογελάσουμε με το αισιόδοξο μήνυμα για όλη την ανθρωπότητα, θα καλωσορίσουμε τον νέο Χρόνο με την βεβαιότητα της Ελπίδας ότι όλες τις δυσκολίες θα τις αφήσουμε πίσω μας.

Πηγαίνουμε μπροστά, η κανονικότητα θα επανέλθει.

Μέχρι τότε, μένουμε υγιείς, μένουμε ασφαλείς, αισιοδοξούμε και γιορτάζουμε, με διαφορετικό φέτος τρόπο….

Μείνετε συντονισμένοι…

Νεότερα, εντός των επόμενων ημερών…».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Εκλογές στη Ρωσία: Επανεκλογή Πούτιν με ποσοστό άνω του 87% – Η Δύση αμφισβητεί το αποτέλεσμα

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κερδίζει την πέμπτη θητεία ως πρόεδρος της Ρωσίας με το 87,34% των ψήφω…