Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σύλληψη διακινητή σε αγροτική περιοχή της Κεσσάνης

Σύλληψη διακινητή σε αγροτική περιοχή της Κεσσάνης

0

Και δεύτερη σύλληψη διακινητή παραμονές Χριστουγέννων στην Εγνατία

Συνελήφθησαν τις παραμονές των Χριστουγέννων, στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο διακινητές, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στην Εγνατία οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αστυνομικοί συνέλαβαν τον ένα διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί φορτηγάκι και να μεταφέρει πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε αγροτική περιοχή της  Νέας Κεσσάνης Ξάνθης, αστυνομικοί συνέλαβαν τον άλλο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί αυτοκίνητο και να μεταφέρει, παράνομα, επτά μη νόμιμους μετανάστες. Σημειώνεται ότι ο δράστης προηγουμένως δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ μετά την ακινητοποίηση του οχήματος επιχείρησε να διαφύγει πεζός. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το αυτοκίνητο, έχει δηλωθεί κλοπή στις 15-12-2020 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…