Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Από σήμερα λειτουργούν και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών

Από σήμερα λειτουργούν και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών

0

Όχι για υγειονομικούς λόγους, αλλά κυρίως για να αποφεύγονται οι περιπτώσεις μαύρης εργασίας

Το άνοιγμα των κέντρων αισθητικής και περιποίησης νυχιών ανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, από σήμερα Τρίτη 15 Δεκεμβρίου, όπως είχε προϊδεάσει και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης νωρίτερα με δηλώσεις του. Βασικό επιχείρημα για τη λήψη της απόφασης δεν ήταν οι υγειονομικοί λόγοι τους οποίους είχαν επικαλεστεί αρχικά ως αιτία αποκλεισμού των επιχειρήσεων αυτών από το άνοιγμα της αγοράς, αλλά η πρόληψη της… μαύρης εργασίας.

Κατά την τακτική ενημέρωση των συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε χθες ότι από σήμερα θα μπορούν να ανοίξουν και αυτού του είδους οι επιχειρήσεις.

Ο κ. Πέτσας σημείωσε: «Από αύριο το πρωί, τίθενται σε λειτουργία και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών. Τα φαινόμενα “μαύρης εργασίας” και καταστρατήγησης των υγειονομικών μέτρων στον χώρο αυτό είναι δυστυχώς εκτεταμένα, όπως φαίνεται και με μια ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) το Σαββατοκύριακο. Για αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτοκόλλα παρά ανεξέλεγκτα κατ’ οίκον. Αναλυτικά στοιχεία για τους σχετικούς ΚΑΔ θα περιγράφουν με δελτίο τύπου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αργότερα σήμερα».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παραμένει με χαμηλό φορτίο η Ξάνθη: Ένα νέο κρούσμα

Εκτίναξη του αριθμού κρουσμάτων στη χώρα: 2.702 ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Αύξηση και στην ΑΜΘ με …