Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Υγειονομική αναβάθμιση στο Νοσοκομείο Δράμας με 2 εκ. € από το ΕΣΠΑ

Υγειονομική αναβάθμιση στο Νοσοκομείο Δράμας με 2 εκ. € από το ΕΣΠΑ

0

Τηλεδιάσκεψη του Περιφερειάρχη με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου για την κάλυψη άμεσων αναγκών λόγω πανδημίας

Η κάλυψη από την Περιφέρεια ΑΜΘ των άμεσων αναγκών που έχουν προκύψει στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων Covid-19 στην περιοχή ήταν το θέμα της τηλεδιάσκεψης που πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου κυρία Νίκη Καρατζόγλου.

Η κυρία Καρατζόγλου περιέγραψε τις ανάγκες που έχουν προκύψει στο Νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα και ο κ. Μέτιος ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες με πόρους της Περιφέρειας.

Κατά την τηλεδιάσκεψη ο κ. Μέτιος ανακοίνωσε ότι η υγειονομική αναβάθμιση και προστασία των εσωτερικών χώρων του Νοσοκομείου θα καλυφθεί από το ΕΣΠΑ με πόρους ύψους 2.000.000 ευρώ.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας κ. Κώστας Βενετίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας κ. Γιώργος Ζιμπίδης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτισμού κ. Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ και ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας της ΠΑΜΘ κ. Λουκάς Γεωργίου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το Δ’ ΣΣ τίμησε τη «Μάχη των Οχυρών» παρουσιάζοντας το τιτάνιο έργο και το σθεναρό αγώνα

Πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση με κατασκευαστικά στοιχεία για τα οχυρά, αλλά και τη σ…