Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Στα ίδια επίπεδα οι παραβάσεις για τα περιοριστικά μέτρα στην ΑΜΘ

Στα ίδια επίπεδα οι παραβάσεις για τα περιοριστικά μέτρα στην ΑΜΘ

0

Δεκαπέντε τα νέα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας στην Περιφέρειά μας την Κυριακή

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό την Κυριακή 25 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (49.206) έλεγχοι και βεβαιώθηκαν οι ακόλουθες παραβάσεις:

  • (260) παραβάσεις για μετακίνηση από 00:30 έως 05:00 και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ. Το μέτρο δεν αφορά την ΑΜΘ. Από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου έχουν βεβαιωθεί συνολικά (780) σχετικές παραβάσεις.
  • (16) παραβάσεις και (1) σύλληψη για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας από το προσωπικό, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο, αποστάσεις τραπεζοκαθισμάτων, μη δήλωση ραντεβού και λίστας πελατών, κ.λπ.) και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για υπεράριθμους πελάτες σε (5) καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο και Θεσσαλία. Από αρχές Αυγούστου έχουν βεβαιωθεί συνολικά (981) σχετικές παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (80) άτομα.
  • (4) για λειτουργία καταστημάτων πέραν της 24:00 ώρας με επιβολή διοικητικού προστίμου 10.000 ευρώ και τριήμερη αναστολή λειτουργίας, σε Αττική, Πελοπόννησο, Κεντρική Μακεδονία και Θεσσαλία. Από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου (Τρίτη 11 Αυγούστου) έχουν βεβαιωθεί συνολικά (218) σχετικές παραβάσεις.
  • (1) για μη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας PLF (Passenger Locator Form) από ταξιδιώτη. Από αρχές Αυγούστου έχουν βεβαιωθεί συνολικά (234) σχετικές παραβάσεις.
  • (1.106) για μη χρήση μάσκας – μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 150 ευρώ, ως ακολούθως:

o          (539) στην Αττική,

o          (205) στη Θεσσαλονίκη,

o          (77) στην Κεντρική Μακεδονία,

o          (61) στη Θεσσαλία,

o          (51) στη Στερεά Ελλάδα,

o          (37) στο Βόρειο Αιγαίο,

o          (26) στη Δυτική Ελλάδα,

o          (25) στην Κρήτη,

o          (24) στην Ήπειρο,

o          (15) στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

o          (14) στο Νότιο Αιγαίο,

o          (13) στην Πελοπόννησο,

o          (10) στα Ιόνια Νησιά και

o          (9) στη Δυτική Μακεδονία.

Σημειώνεται ότι από αρχές Αυγούστου, έχουν βεβαιωθεί συνολικά (25.354) παραβάσεις και επιβλήθηκαν (25.335) διοικητικά πρόστιμα των (150) ευρώ και (19) των (300) ευρώ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ξάνθη: Νέα τηλεφωνική απάτη με αφορμή διαδικτυακή αγγελία

Με τεχνάσματα απέσπασαν προσωπικά τραπεζικά στοιχεία και αφαίρεσαν 280 ευρώ Σε εξέλιξη βρί…