Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΠΕΔ στηρίζει το δήμο Τοπείρου στις αντιδράσεις κατά του Μακάριου Λαζαρίδη

Η ΠΕΔ στηρίζει το δήμο Τοπείρου στις αντιδράσεις κατά του Μακάριου Λαζαρίδη

0

Σχετικά με την προσπάθεια απόσπασης Υπαλλήλου από το δήμο, που είναι υποστελεχωμένος

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας  (Π.Ε.Δ ΑΜ-Θ), κατά τη συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε  μέσω τηλεδιάσκεψης  στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12.00΄, αφού συζήτησε το θέμα της αποδυνάμωσης του στελεχιακού δυναμικού του Δήμου Τοπείρου,  λαμβάνοντας υπόψη  την  εισήγηση του Δημάρχου Τοπείρου  και το Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε,  το οποίο  έχει ως εξής: «Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία του Δημάρχου Τοπείρου Ν. Ξάνθης, που αφορά στην προσπάθεια απόσπασης υπαλλήλου του Δήμου μας, στο Γραφείο του Βουλευτή Ν. Καβάλας κ. Μακάριου Λαζαρίδη.

Με βάση τη δημόσια διαμαρτυρία του δημάρχου Τοπείρου, το ΔΣ της ΠΕΔ αποφάσισε ομόφωνα:

-Εκφράζει την πλήρη υποστήριξή του στο αίτημα του  Δήμου Τοπείρου σχετικά με την αποδυνάμωση του στελεχιακού δυναμικού του.

-Αποδοκιμάζει την ενέργεια του Βουλευτή Καβάλας κ. Μακάριου Λαζαρίδη, για  την  απόσπαση της εν λόγω υπαλλήλου στο Γραφείο του , η οποία θα δημιουργήσει προβλήματα λειτουργίας, στον ήδη υποστελεχομένο Δήμο.

-Ότι οι Βουλευτές θα πρέπει να συμβάλουν  με  προσπάθειες και ενέργειές τους προς την Πολιτεία, για την  πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, για να μπορούν οι μικροί  Δήμοι  με την γενικότερη  έλλειψη  εξειδικευμένου προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης  που παρουσιάζουν, να ανταποκρίνονται στο ρόλο τους, για την ανάπτυξη του τόπου  και την εξυπηρέτηση των δημοτών τους.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Αννέτα Τσελεπή από την Ξάνθη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς

Από την Κομοτηνή ο Αλή Αλή – Ανακοινώθηκαν οι 14 τελευταίες υποψηφιότητες Τις τελευτ…